1 – لکه های قرمز: ابتدا باید جوش های صورت کاملا درمان شوند. لکه های قرمز حداکثر 6 ماه به دنبال بهبود جوش ها خود به خود برطرف می شوند. اگر در برخی موارد مقاوم بودند و خود به خود برطرف نشدند، با لیزر PDL می توان آنها را درمان کرد. قبل از این اقدام باید مطمئن شد جوش ها کاملا ریشه کن شده اند.
2 – لکه های تیره: ابتدا باید جوش های صورت کاملا درمان و از دستکاری جوش ها به طور جدی پرهیز شوند. کرم های لایه بردار راه اول درمان هستند. این کرم ها برای جلوگیری از عودکردن جوش ها موثرند. راه دوم، درصورت پاسخ نگرفتن از روش اول، پیلینگ یامیکرودرم ابریشن است. قبل از تمام این اقدام ها باید مطمئن شد جوش جدید ایجاد نمی شود.
3 – فرورفتگی سطح پوست: فقط در برخی از افراد مبتلا به جوش، فرورفتگی روی پوست ایجاد می شود و این افراد به طور ژنتیکی مستعد این عارضه هستند. راه اول درمان، مصرف آکوتان است. اکوتان جوش ها را ریشه کن و از به وجود آمدن فرورفتگی های جدید پیشگیری می کند. آکوتان در بهبود فرورفتگی ها کمثر موثر است.
یک سال پس از مصرف آخرین اکوتان، اگر همچنان جاهای فرورفته باقی مانده بود، بهترین درمان لیزر فراکشنال CO2 است. البته فرورفتگی های ناشی از جوش انواع مختلف دارند. برخی مثل دهانه چاه دیواره های عمودی و تیز دارند که در این موارد لیزر بهترین روش درمانی است و برخی مثل دره، دیواره های شیب دار دارند که در این صورت، بهترین راه، ابتدا عمل بازسازی ساب سیژن و سپس لیزر خواهد بود. با وجود لیزر فراکشنال CO2، «درم ابریشن» و «پانچ» منسوخ شده است.
4 – برجستگی روی سطح پوست: این عارضه کمتر از موارد دیگر شایع است. اگر برجستگی به شکل گوشت اضافه یا «کلویید» در ناحیه بالای کمر و پشت و سینه ها ایجاد شود، بهترین راه درمان، تزریق آمپول کورتون همراه لیزر PDL است (باید جلسه های مکرر این کار انجام شود)، اما اگر به شکل برجستگی های ریز روی چانه یا بینی ایجاد شود، بهترین روش از بین بردن آنها لیزر CO2 معمولی است.
بازنشر:www.parsiblog.com
دو نفر از محققان آمریکایی بنام اولچ(olch) و موریس لیکیند(leikind) که در انیستیتوی ملی سرطان آمریکا وابسته به انیستیتو ملی بهداشت به مطالعه و تحقیق درباره بیماری سرطان پرداختند. از روی مدارک تاریخی و تحقیقات صورت گرفته اطلاعات جالبی در زمینه بیماری سرطان گرد آوردند که در سال 1961 در کالج بین المللی پاتولوژیست ها مطرح شد.
به طور خلاصه نکاتی از آن در اینجا نقل می شود.
تاریخچه سرطان به سه مرحله بزرگ تقسیم می شود:
اولین و طولانی ترین مرحله آن بنام دوران مطالعه نظری و ظاهری بیماری است این مرحله از شروع زندگی بشر تا اواسط قرن 18 طول کشیده است. تمام اطلاعات این دروه ظاهری و بدون اساس علمی و آزمایش تجربی بوده است. مأخذ این اطلاعات متکی به لوحه های تاریخی و مدارک قدیمی است که در نقاط مختلف عالم توسط محققان و باستان شناسانی که در زمینه مسائل قدیمی کاوش می کردند بدست آمده است.
اولین مدرکی که در دست می باشد حاوی اطلاعاتی است که از پاپیروس معروف ابرس متعلق به 1500 سال قبل از میلاد بدست آمده است. در این پاپیروس که سال 1873 توسط باستان شناس آلمانی ،ابرس، از حفریات مصر بدست آمده چنین نوشته شده است:" تومورهای سطحی بدن که اکثرا غیر قابل درمان می باشند دارای انواعی هستند که خمیرهای ارسنیکی در بهبود آن مؤثر است."
به گزارش برترین ها 500 سال قبل از میلاد، بقراط چندین نوع تومور سرطانی را می شناخته و اولین پزشکی است که کلمه "کانسر" را برای تومورهای خوش خیم و کارسینوما را برای تومورهای بدخیم بکار برده است.
در قرن دوم میلادی جالینوس درباره علت سرطان بحث کرد ، و آن را به علت غلبه صفرا دانسته است.
در قرن دهم میلادی بو علی سینا پزشک عالیقدر ایرانی در این زمینه مطالعاتی داشته است. در سال 1740 اولین بیمارستان مخصوص سرطانی ها در فرانسه افتتاح شد.
دومین دوره از وقتی شروع می شود که این بیماری مورد مطالعه و تصویب قرار گرفته و تقریبا از اواسط قرن هجدهم آغاز شده است. در این زمان انواع گوناگون سرطان ها مورد مطالعه قرار گرفت و مسأله تشخیص بالینی و آسیب شناسی و درمان آن دنبال شد.
سومین مرحله یعنی مرحله تجسسات آزمایشگاهی است که منجر به پیشرفت های کنونی گردیده است. این دوره تا حل نهایی سرطان ادامه خواهد یافت. در این دوره است که عامل اصلی بیماری سرطان و نحوه درمان و پیشگیری آن و بالاخره نجات بشر از این بیماری مورد مطالعه قرار می گیرند.
می توان گفت اطلاعاتیکه در قرن اخیر در موضوع سرطان بدست آمده به مراتب از تمام ادوار زندگی بشر زیادتر بوده است. این دوره از سال 1890 شروع میشود. از این تاریخ بود که موضوع پیوند سرطان ها و ویروس موزائیک و اشعه ایکس و مواد کانسریژن و رادیوم و طریق کشت بافت و قانون توارث نزد ژن ها و سرطان ویروسی حیوانات مورد توجه قرار گرفتند.
از سال 1920 به بعد موضوع سرطان ها و هورمون ها و سرطان های تجربی بدقت مورد بحث واقع شدند.
علت شناسی سرطان
به طور خلاصه می توان از علت های ایجاد سرطان به موارد زیر اشاره کرد: عوامل گوناگونی در ایجاد سرطان مؤثر است که عمده ترین آنها عبارتند از عوامل فیزیکی( اشعه ماوراء بنفش ، پرتوهای یونیزه کننده ، انفجارات اتمی) عوامل شیمیایی ( موادی مثل آهن ، نیکل . کروم ، آرسنیک ، پنبه نسوز ، آروماتیک ، بعضی از رنگ ها ،حشره کش ها ، نگه دارنده های مواد غذایی مانند نیتریت )، بعضی از داروها مثل 2DES...) رژیم غذایی( مثل غذای پرچرب ، الکل ، سیگار ،غذاهای کنسرو شده )عوامل ارثی( مثل سابقه خانوادگی آمادگی ژنتیکی) عوامل ویروسی ، سن فرد ( در افراد مسن به علت ضعف سیستم ایمنی و تغییراتی که در سلول ها حاصل می شود) ، وضعیت فرهنگی و اقتصادی (ازدواج در سنین پایین در سرطان دهانه رحم و سرطان پستان درافرادی که در سنین بالا ازدواج و حاملگی داشته اند).
شیوع سرطان در ایران
به گزارش برترین ها سرطان ها سومین علت مرگ را با 14 درصد عاملیت آن در کشورما بعد از بیماری های قلب و عروق و سوانح تشکیل می دهند . سرطان ها بطور کلی چهارمین دلیل بار بیماری ها را در ایران به خود اختصاص داده اند . اگر چه سرطان ها تا حدود 75 درصد قابل پیشگیری هستند (Doles and peto 1970) اما روز به روز در ایران و جهان در حال افزایش می باشند .
بعضی مطالعات نشان داده اند که در طول 10 سال(1999-2010) فقط به دلیل تغییرات سنی جامعه در کشورهای در حال توسعه سرطان ها به میزان 71 درصد رشد خواهند داشت (Piseni et .al) ایران هم در بین این کشورها شاخص می باشد، زیرا به سرعت در حال مسن شدن است .
این عامل یعنی تغییرات دموگرافیک به تنهایی اثرشگرفی بر بروز و شیوع سرطان واهد داشت، بدین معنی که در سال 1385 تعداد قریب 70 هزار مورد جدید سرطان در کشور ثبت شده است، با در نظر گرفتن شاخص فوق الذکر، این رقم در سال 1395 در کشورمان به 120 هزار نفر می رسد.
با در نظر گرفتن دوره های بقاء (Survival) نسبت به سرطان های مختلف در حال حاضر حداقل سیصدهزار بیمار سرطانی در کشور زندگی می کنند که در ده سال آینده به قریب 600 هزار نفر خواهند رسید
بیشترین آمار سرطان در جهان مربوط به سرطانهای پوستی است. سرطانهای پوستی در کشور ما نیز به دلیل موقعیت خاص جغرافیایی بیشترین آمار را به خود اختصاص دادهاند، ولی به دلیل نداشتن اطلاعات صحیح راجع به کثرت و به دلیل اینکه نسبت به بقیه سرطانها خوش خیمتر است معمولا در مطالعات اپیدمیولوژیک این سرطان را حذف و به مطالعه بقیه میپردازند.
پس از سرطانهای پوستی، سرطان سینه در زنان و سرطان معده در مردان بیشترین آمار را در کشور به خود اختصاص میدهد.
میانگین سنی ابتلا به سرطان سینه در کشور ما از کشورهای دیگر پایینتر است، ولی مراجعه بیماران در مراحل اولیه بیماری در دهه اخیر امیدوار کننده بوده است؛ از نظر آماری 25 درصد زنان مبتلا به سرطان سینه هستند و از هر100 هزار نفر در هر سال 18 تا 19 مورد جدید اتفاق میافتد و میزان بقاء بیماران بعد از درمان و پس از طی مراحل بیماری تا حدود 86 درصد مشروط به استفاده از تمام حیطههای درمانی است.
سرطان معده در مردان نیز رایجترین سرطان است که به دلیل تشخیص در شرایط پیشرفته بیشترین آمار مرگ ناشی از سرطان را نیز به خود اختصاص میدهد؛ پس از سرطان معده سرطانهای بخش فوقانی دستگاه گوارش مانند مری شیوع بیشتری دارد.
بر اساس تازهترین نتایج برنامه ثبت سرطان در کشور، 52 درصد سرطانها در مردان و حدود 48 درصد آنها در زنان دیده میشود و سرطان معده از لحاظ فراوانی رتبه نخست را در مردان و رتبه سوم را در بین زنان دارد.” این اعداد و ماهیت سرطان که یک بیماری چند وجهی است، ضرورت مدیریت عالمانه و قدرتمندی را در این زمینه در کشور نشان می دهد .
دکتر محمد درچین / متخصص رادیوتراپی – اونکولوژی
منابع فارسی و انگلیسی :
دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی- درمانی شهید بهشتی ، دانشکده بهداشت(1389). دوره های MP
- Aass ,N . Fosså , S.D . Dahl , A.A. Aloe , T.J.(2009) .Prevalence of anxiety and depression in cancer patients seen at the Norwegian Radium Hospital.
- Andersen,barbara.L. Shelby,Rebecca.A. Golden-Kreutz,Deanna.M(2010).RCT of Psychological Intervention for Patients With Cancer : I. Mechanisms of change
یکی از نشانه های در تعادل بودن بدن، وجود موهای سالم است. زمانی که تندرست هستیم و از نظر روحی در وضعیت خوبی قرار داریم به احتمال زیاد موهایمان نیز درخشان و شاداب به نظر می رسند. هنگامی که از نظر روحی در وضعیت نامطلوبی قرار می گیریم یا به بعضی از بیماری ها مبتلا می شویم، موهایمان شادابی خود را از دست می دهند، گاهی شروع به ریزش می کنند و به دلیل فعالیت زیاد غدد چربی به سرعت چرب می شوند.
استرس می تواند سبب بروز مشکلات ناگهانی در پوست و مو شود و همین مشکلات نیز به خودی خود می توانند بر شدت استرس بیفزایند. با ما همراه شوید تا تاثیر استرس روی موها را بررسی کنیم.
استرس و ریزش مو
همه ما روزانه تعدادی از موهایمان را از دست می دهیم؛ به طور معمول در هر روز حدودا 100 تا 125 تار مو از سر هریک از ما جدا می شود اما گذشته از این ریزش موی طبیعی، در بعضی از افراد ریزش مو بیش از حد معمول است. این امر دلایل مختلفی دارد که می توان به عوامل ژنتیکی، افزایش سن و تغییر سطح هورمون ها در بدن اشاره کرد. اگر در زندگی به مشکلات روحی دچار شویم ممکن است نتوانیم به خوبی تغذیه کنیم، وزنمان را از دست بدهیم و یا نتوانیم به راحیت بخوابیم.
تمام این اتفاق ها موجب بروز استرس ناگهانی در بعضی از افراد می تواند موجب شود که یک دوم تا سه چهارم از موها به مرحله استراحت که اصطلاحا به آن تلوژن گفته می شود، وارد شوند. از هنگام بروز استرس بین سه تا شش ماه طول می کشد تا موها شروع به ریزش کنند؛ بنابراین برای پیداکردن علت ریزش مو باید اندکی به عقب برگردیم تا ببینیم آیا در سه تا شش ماه یا حتی تا نه ماه قبل از ریزش مو اتفاقی رخ داده است که بتوان ریزش مو را به آن نسبت داد. خوشبختانه این شکل از ریزش مو که در اثر استرس رخ می دهد طی شش تا هشت ماه متوقف می شود.
از دلایل دیگر این نوع از ریزش مو می توان به تب یا عفونت شدید، اع مال جراحی مهم یا بروز بیماری های عمده، رژیم های غذایی نامناسب به ویژه رژیم کم پروتئین و استفاده از بعضی داروها مانند قرص های جلوگیری از بارداری و بعضی داروهای ضدافسردگی اشاره کرد.
استرس و سفیدشدن موها
فرایند سفیدشدن مو از مناطق حفره مانندی در ناحیه ریشه مو شروع می شود. یک فرد عادی حدود 100 هزار عدد از این حفره ها که فولیکول نامیده می شوند، در سر خود دارد که هرکدام از آنها از توانایی ساخت مو در طول زندگی فرد برخوردارند. در بخش انتهایی هریک از فولیکول ها کارخانه رشد مو وجود دارد که در آن سلول هایی به نام کراتینوسیت ها برای تولید مو با یکدیگر همکاری می کنند.
در کنار کراتینوسیت ها سلول های دیگری به نام لانوسیت ها نیز وجود دارند که رنگدانه هایی به نام ملانین را تولید می کنند. این رنگدانه ها در دو طیف رنگی قهوه ای تیره تا سیاه و زرد تا قرمز وجود دارند. ترکیب نسبت های متفاوت رنگدانه هایی از رنگ های مختلف سبب می شود موی هر یک از ما رنگ منحصر به فردی داشته باشد. مویی که بیشتر ملانین خود را از دست داده باشد به رنگ خاکستری درمی آید و چنانچه تمامی رنگدانه های خود را از دست بدهد سفید می شود. همیشه حدود 80 تا 90 درصد از موهای ما فعال و در حال رشد هستند که این مرحله می تواند بین دو تا هفت سال طول بکشد.
پس از طی این مرحله روند مرگ سلول های تشکیل دهنده مو آغاز و فولیکول وارد مرحله استراحت می شود که در نهایت ریزش موها را به دنبال دارد. به دلایل نامعلومی کراتینوسیت ها نسبت به سلول های ملانوسیت طول عمر طولانی تری دارند. چیزی که منجر به ازدست رفتن رنگ مو می شود مرگ تدریجی سلول های ملانوسیت است که وظیفه رنگی کردن موها را به عهده دارند. سوال این است که آیا استرس می تواند در شتاب بخشیدن به مرگ ملانوسیت ها که در رنگ موها نقش دارند، موثر باشد؟ پاسخ به این سوال به سادگی امکان پذیر نیست. زیرا عوامل متعددی در فرایند سفیدشدن موها تاثیرگذار هستند.
تاکنون رابطه روشن و واضحی بین استرس و روند سفیدشدن موها یافت نشده است. هورمون های استرس می توانند رادیکال های آزاد تولید کنند و ممکن است سفیدشدن موها نتیجه آسیب مزمن ناشی از وجود رادیکال های آزاد باشد. همچنین امکان دارد رادیکال های آزاد در روند تولید ملانوسیت ها و در بقای آنها اختلال ایجاد کنند. مدارکی وجود دارند که نشان می دهند هورمون های استرس در ناحیه موها به عنوان واسطه ای عمل می کنند که علائمی را به ملانوسیت ها منتقل می کنند تا رنگدانه ها را به کراتینوسیت ها ارسال کنند.
اگر ارسال این علائم مختلف شود رنگدانه ها به موها تحویل داده نمی شوند. شاید به همین دلیل است که متخصصان پوست و مو بیشتر در میان بیمارانی که دچار استرس هستند افزایش سرعت سفیدشدن موها را مشاهده می کنند.
بازنشر:www.parsiblog.com
به گزارش برترین ها اگر آمارهای سازمان های مختلف درباره جمعیت ایرانی ها در کشورهای خارجی را بررسی کنیم، متوجه خواهیم شد که از شش میلیون ایرانی که در کشورهای خارجی زندگی می کنند، فقط حدود سه میلیون و 500 تا چهار میلیون ایرانی در این پنج کشور زندگی می کنند. چرا این پنج کشور به مقصد ایرانی ها تبدیل شده است؟ هرکدام این کشورها چه تعداد ایرانی را به خود اختصاص داده اند؟ اوضاع زندگی ایرانی ها در این پنج کشور چگونه است؟ هرکدام از این کشورها پذیرای کدام قشر از ایرانی ها هستند؟
1 – آمریکا؛ بیشترین ایرانی
طبق آمارها، کشور آمریکا از دیرباز مقصد ایرانی های زیادی بوده و در حال حاضر بیشترین ایرانی ها در کشور آمریکا زندگی می کنند.
آمارها از میزان ایرانی های مقیم آمریکا متفاوت است و از سال 2000 به بعد تعداد رسمی ایرانی های آمریکا اعلام نشده اما آمارهای متفرقه از حضور یک میلیون و 800 تا دو میلیون ایرانی در این کشور خبر می دهد. گفته می شود بیشتر ایرانیان در جنوب کالیفرنیا و لس آنجلس (حدود 700 هزار نفر) حضور دارند. بعد از این دو شهر، واشنگتن، نیویورک، هیوستون، اوهایو و شیکاگو از لحاظ جمعیتی بیشترین ایرانی ها را به خود اختصاص داده اند.
به گزارش برترین ها واشنگتن و حومه حدود 300 هزار ایرانی و کمترین جمعیت ایرانی ها مربوط است به ایالت «مین» در شمال شرقی آمریکا که حدود 10 خانوار در آن زندگی می کنند. حدود 80 درصد ایرانیانی که در آمریکا زندگی می کنند دارای تحصیلت عالی هستند و همین نکته نشانگر آن است که ایرانی ها مقیم آمریکا جزو تاثیرگذارترین قشر این کشور هستند.
یکی از تفاوت های مهم در مهاجرت ایرانی ها به آمریکا نسبت به کشورهای دیگر، حضور پررنگ خانواده هاست. برخلاف چهار کشور دیگر پرجمعیت ایرانی که مهاجرت کنندگان آن را اکثرا دانشجویان و جوانان تشکیل می دهند، آمریکا اما شرایط آسانتری را برای دادن اقامت به خانواده ها دارد و همین نکته باعث شده تا سبک مهاجرت کنندگان به این کشور متفاوت باشد.
به همین دلیل میزان زاد و ولد ایرانی ها در آمریکا از کشورهای دیگر بیشتر است و طبق آخرین آمار ثبت احوال ایران، سالانه در آمریکا حدود دو هزار ایرانی متولد می شوند. پزشکان و متخصصان، اساتید دانشگاهی، مهندسان کامپیوتر و... ازجمله مشاغلی هستند که ایرانی های زیادی را به خود جذب کرده اند و قشر اعظم ایرانی ها جذب این شغل ها می شوند. به جز این صنوف، ایرانی های شاغل در آمریکا گروه بزرگ دیگری را تشکیل می دهند که به علت داشتن مهارتی متوسط و مدرک تحصیلی نه چندان بالا، نتوانسته اند به مدارج بالایی برسند و در سطوح بسیار پایین مشغول شده اند و اگر ماندن در ایران را انتخاب می کردند، مطمئنا موقعیت های شغلی و مالی بهتری را نصیب خود می کردند.
2 – انگلستان؛ موج بازگشت
درمورد تعداد ایرانیان مقیم انگلستان خیلی آمار دقیقی وجود ندارد. آخرین آمار رسمی هم مربوط به سال 2001 است که خود دولت بریتانیا تعداد ایرانیان یان کشور را 43 هزهار نفر ذکر کرده بود و در سال 2009 تخمین زده اند این آمار به 58 هزار نفر رسیده. هرچند به نظر می رسد آمار خیلی بیشتر از این رقم ها باشد. در سال 2004 سفارت ایران در انگلیس این تعداد را 75 هزار نفر اعلم کرده بود، درحالی که چندی پیش سایت های خبری ایران این تعداد را 500 هزار نفر نوشته بودند.
موج مهاجرت ایرانیان به بریتانیا از سال 1979 میلادی یعنی بعد از انقلاب اسلامی آغاز شد که در آن مقطع حدود هشت هزار نفر از ایران به این کشور مهاجرت کردند. نقل می کنند که درصد بالایی از مهاجرین ایران به انگلستان بعد از مدت کوتاهی دچار افسردگی های روحی می شوند و بازگشت را ترجیح می دهند. دلیل این مسئله شاید تفاوت سبک زندگی و آب و هوای کاملا متضاد منطقه بریتانیا باشد. هزینه زندگی در انگلستان نسبت به سایر کشورهای اروپایی فوق العاده بالاست (حدودا سالی 50 تا 100 میلیون تومان) و به همین دلیل ما با سیل مهاجرین به این کشور مواجهیم که بعد از مدتی از نظر مالی کم می آورند و به کشور بازمی گردند.
3 – آلمان؛ محبوب ایرانی ها
350 هزار نفر، این قابل اطمینان ترین آماری است که در حال حاضر از تعداد ایرانیان مقیم آلمان به دست آمده. البته آمارهای تاییدشده سازمان های بین المللی از حضور 120 هزار ایرانی در سال 2003 خبر می داد که کمتر از حد واقعی به نظر می رسد. در کل، آلمان و کشور همسایه اش اتریش از مقاصد محبوب ایرانی ها برای زنگدی محسوب می شوند. در سال های دفاع مقدس و بعد از آن بعضی از جانبازان برای درمان به این کشور اعزام می شدند که تصویر آن را در فیلم «از کرخه تا راین» حاتمی کیا به خاطر داریم. بعدها هم با ترانسفر چند بازیکن ایرانی به بوندس لیگا مثل مهدوی کیا و دایی و... برخورد اجتماعی ژرمن ها با ایرانی ها بهتر شد و شرایط زندگی در این کشور سهل تر از قبل شد. پس از آمریکا بیشترین ثبت ولادت ایرانی ها مربوط به کشور آلمان است که سالانه حدود 700 ایرانی در این کشور متولد می شوند.
4 – فرانسه؛ اقامت کوتاه
به گزارش برترین ها در یک آمار نه چندان دقیق تعداد ایرانیان مقیم فرانسه در سال 2000 میلادی 19 هزار نفر ذکر شده که کاملا واضح است نمی تواند آمار دقیق و قابل اعتنایی باشد. این آمار تا سال 2010 بین 300 تا 320 هزهار نفر تخمین زده شده است. بخش عمده ای از سفر ایرانیان به فرانسه به دلیل تحصیل در دانشگاه های این کشور است. اگر گشتی در سایت های فارسی زبان بزنید با انبوه سایت هایی مواجه می شوید که جوانان ایران را تشویق به ادامه تحصیل در فرانسه می کنند. پس از این نظر ایرانیان مقیم فرانسه اغلب از قشر تحصیلکرده و ثروتمند محسوب می شوند. البته ایرانیانی که بها ین کشور مهاجرت می کنند بیشتر برای تحصیل آنجا هستند و ایرانی های کمتری این کشور را برای اقامت دائم انتخاب می کنند. یکی از مشکلات اصلی ایرانیان در این کشور برخورد نه چندان مناسب فرانسوی ها با مهاجرین خاورمیانه است.
5 – کانادا؛ هر روز بیشتر از دیروز
با این که در لیست پنج کشور دارای بیشترین ایرانی، کانادا آخرین رتبه را به خود اختصاص داده است اما شواهد نشان می دهد تا چند سال آینده رشد ایرانی های این کشور بسیار بالاتر برود و جزو سه کشور اول قرار بگیرد. طبق آمار ثبت و احوال ایران، سالانه حدود یک میلیون و 100 هزار ایرانی در کانادا تولد خود را ثبت می کنند و روند رو به رشدی دارند. به گزارش برترین ها براساس اطلاعات مربوط به سال 2008 از اداره آمار کانادا، جمعیت ایرانیان مقیم کانادا 41290 نفر هستند که مسلما این آمار چندان دقیق نیست و تعداد ایرانی های کانادا بسیار بیشتر از این است. طبق آمارهای سازمان های مختلف در حال حاضر تعداد ایرانی های مقیم کانادا حدود 300 هزار نفر است و فقط 110 هزار نفر در ایالت اونتاریو زندگی می کنند که اکثر آنها به قشر برتر کانادا اختصاص دارند.
مهم ترین قشر مهاجر ایرانی به کانادا از دانشجویان هستند که اکثرا حداقل مدرک لیسانس دارند و برای مدارک بالاتر تحصیلی ترجیح داده اند به این کشور سفر کنند. باتوجه به اینکه در این کشور هزینه زندگی ایالت به ایالت با یکدیگر تفاوت های اساسی دارند، دانشجویان ایرانی اکثرا ترجیح می دهند، زندگی خود را در شهرها و روستاهای دورافتاده شروع کنند و به همین جهت در شهرهای کوچک کانادا هم ایرانی های زیادی وجود دارند.
این شهرهای کوچک و روستاهای کانادایی پر است از ایرانی هایی که در ایران مدرک پزشکی عمومی خود را گرفته اند و حالا در این شهرهای دورافتاده، امتحان های سخت پزشکی را می گذارند تا شاید در پنج، شش سال بعد اجازه طبابت در کانادا را کسب کنند. در آن طرف ماجرا ایرانی های تورنتو از مرفه ترین مردم کانادا هستند که در بین خود کانادایی ها هم زبانزد هستند و بهترین خودروها و منازل متعلق به آنهاست.
بازنشر:jazin.parsiblog.com
همه ما یک سری علاقه مندی های ویژه در خریدهایمان داریم؛ یکی برای دلخوشی تمبر جمع می کند، یکی لباس می خرد و یکی هم هر ماه کلی برای عطرهای مختلف هزینه می کند. راستی شما با پول های اضافی تان چه می خرید؟
قطعا من و شما با شخصی مانند دیوید بکهام که درآمدش در هر دقیقه از مرز نهایی درآمد سالانه مان بیشتر است، در چنین تفریحاتی هم تفاوت هایی داریم. اگر دوست دارید بدانید میلیاردرهای معروف جهان پول هایشان را صرف خرید چه بازیچه های تفریحی می کنند، این مطلب را دنبال کنید.
پل آلن:
شاید در ظاهر این بیل گیتس باشد که تمام وجوه مایکروسافت را تحت نام خودش شناسانده باشد، اما قطعا خودش خوب می داند که در ابداع و تاسیس مایکروسافت با پل آلن شریک است. به رغم نقش کمرنگ شده آلن در این عرصه، نمی توان وجود ماهوی او را در آنچه این شرکت امروز به آن تبدیل شده نادیده گرفت.
او هم با نام مایکروسافت عجین شده و توانسته دنیای کامپیوتر را با شرکت شخصی و محبوبش آی بی ام پرآوازه کند. آلن در سال 2000 از کمپانی کناره گرفت، اما در آن مقطع سهام وی 138 میلیون دلار ارزش داشت. میزان ثروت امروزی وی به 13 میلیارد دلار رسیده است و برای همین او به راحتی مقدار قابل توجهی از پولش را صرف خرید اختاپوس کرده است. اختاپوس یک قایق تفریحی ساده نیست. قیمت اعجوبه دریایی 200 میلیون دلار است. طول آن بیش از 400 فوت است و حتی در آن یک زمین بسکتبال هم تعبیه شده است.
رومن آبراموویچ:
بسیاری ما تاجر بزرگ روسیه را با باشگاه بسیار معتبر، قدرتمند و معروف چلسی در عرصه فوتبال جهان می شناسیم، اما او مالک یک مزرعه بزرگ و یک شرکت سرمایه گذاری عظیم به نام میلهاوس ال ال سی هم هست. مجموعه دارایی های وی از هر 2 زمینه کاری اش به بیش از 13 میلیارد دلار می رسد؛ ثروتی که درمورد مردی که تا چند دهه پیش تنها یک شهرستانی ساده بود، یک معجزه باورنکردنی است. آبراموویچ حدود 450 میلیون از سرمایه اش را صرف خرید کسوف کشتی تفریحی و لوکسش کرده است که البته بزرگ ترین قایق تفریحی جهان هم محسوب می شود. آنچه در آن بارز است سیستم ها و تجهیزات ویژه و رفاهی اش است. این قایق به سکوی پرتاب موشک و یک زیردریایی اختصاصی هم مجهز است.
بیل گیتس:
برای بیشتر مردم درگیر با تکنولوژی کامپیوتر، بیل گیتس نیازی به معرفی ندارد. رئیس اول مایکروسافت نزدیک به 2 دهه است که یکی از ثروتمندترین مردان جهان است. البته او از بسیاری جهات می تواند با لقب باارزش ترین و ثروتمندترین انسان جهان هم شناخته شود تا حدود مارس سال 2011 تخمین نسبی دارایی های او چیزی معادل 56 میلیارد دلار است.
استیون اسپیلبرگ:
کارگردان بزرگ و سازنده آثاری مانند «آرواره ها» و «ئی تی» هم یکی از ثروتمندان بزرگ جهان است. ارزش دارایی های او تا سال 2011 بالغ بر 3 میلیارد دلار برآورد شده است. در سال 1982 او طی یک حراجی سینمایی برای آکسوار خاطره انگیز و به یادماندنی تاریخ هنر هفتم، 60 هزار و 500 دلار پرداخت تا یک قطعه کوچک از خاطرات سینمایی را در گنجینه شخصی اش داشته باشد. آیتم موردنظر رزباد بود. اگر شما آن را نمی شناسید باید بگوییم یک سورتمه ساده متعلق به فیلم همشهری کین است که آن را اورسن ولز در سال 1941 ساخت.
ویکتوریا بکهام:
این زن از آن دست انسان هایی است که بیماری خرید کردن دارند. برای همین است که همیشه او را در حال گشت و گذار در فروشگاه های بزرگ دیده اند. به هر حال این هم یکی از ویژگی های مولتی میلیاردرهای جهان است. ارزش دارایی مشترک او و همسر فوق ستاره اش دیوید بکهام از زمانی که ازدواج کرده اند از 27 میلیون دلار به 1 میلیارد دلار رسیده است.
این خانم در یک قلم از خریدهای متنوع و لوکس خود در فوریه 2011 از دیلی مایل یک دستگاه آی فون دست ساز طلا خرید که 36 هزار دلار قیمت دارد و یک تصویر زمینه اختصاصی از همسرش هم روی صفحه آن کار شده است که ارزش این بک گراند ویژه برای نصب اختصاصی، 2 هزار دلار شده است.
باز نشر:jazin.parsiblog.com

درمانگران ماساژدرمانی برای تقویت مفصل مچ دست در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید ماساژ فشاری نقطهای از مچ دست را به بیمارانشان توصیه میکنند. ماساژ این نقطه که در بخش کناری ساعد دست و در مرز مچ دست و ابتدای ساعت قرار دارد کمک زیادی به افزایش انرژی مچ دست و بهبود جریان گردش خون در مفصل مچ دست میکند. برای ماساژ این نقطه که در شکل نیز به آن اشاره شده است کافی است از انگشت شست خود کمک بگیرید و خیلی آرام این نقطه را ماساژ دهید. بهترین شیوه برای ماساژ این نقطه قرار دادن انگشت شست روی نقطه مورد نظر و ماساژ دورانی این ناحیه بهمدت یک تا 3 دقیقه است.
در این مرحله برای اتمام تکنیک ماساژدرمانی روی مچ دست لازم است نقطه دیگری از ناحیه مچ دست را که در سمت داخلی مچ دست قرار دارد یک تا 3 دقیقه ماساژ دهید. این نقطه درست نزدیک گودی مچ دست که در قسمت داخلی ساعد نمایان است قرار دارد. برای ماساژ این نقطه کافی است انگشت شست خود را روی این نقطه که نزدیک به تاندون مچ دست است قرار دهید و بهصورت دورانی و آرام آن را ماساژ دهید. دقت داشته باشید که فشار انگشت شست در این ناحیه بهگونهای باشد که بیمار احساس درد نکند. این ماساژ را در هر 2 دست تکرار کنید.
همانطور که میدانید بیماری آرتریت روماتوئید تمامی مفاصل بدن را به مرور تحتتاثیر خود قرار میدهد. افرادی که به این بیماری مبتلا هستند برای کاهش عوارض این بیماری و پیشگیری از توسعه آن در بدن بهتر است مفصل آرنج را نیز با کمک تکنیکهای ماساژ درمانی تقویت کنند. برای این کار کافی است نقطه به نمایش در آمده در تصویر را روی دستتان پیدا کنید و آن را بهمدت یک تا 3 دقیقه با فشارهای ملایم و دورانی انگشت شست ماساژ دهید. این ماساژ موجب بهبود جریان گردش خون در مفصل آرنج شده و به بهبود دردهای این ناحیه کمک میکند. این نقطه در بخش داخلی بازو، بالای آرنج متمایل به سمت چپ بازوی شما قرار دارد.
برای افزایش انرژی در ناحیه مفصل آرنج نقطهای موازی با نقطه ذکر شده در مرحله سوم روی بازو و نزدیک به مفصل آرنج وجود دارد که به بهبود جریان انرژی و خونرسانی به مفصل آرنج کمک میکند. با افزایش جریان انرژی و خونرسانی در مفصل آرنج تغذیه مفصل آرنج با کیفیت بهتری انجام میشود و به این ترتیب مفصل موادمغذی بیشتری را بهخود جذب میکند. استمرار در ارائه این تکنیکهای ماساژدرمانی در نقاط ذکر شده به مرور زمان موجب کاهش دردهای مفصلی و پیشگیری از پیشرفته شدن بیماری در بدن میشود.
برای کاهش دردهای ناحیه مچ پا نیز میتوان از ماساژ درمانی یکی از مهمترین نقاط ناحیه مچ پا بهره برد. این نقطه که در قسمت داخلی مچ پا و در بالای قوزک پا جای دارد یکی از مهمترین نقاط برای دریافت ماساژ در بیماران مبتلا به آرتریت روماتوئید است. برای ماساژ این نقطه نیز مانند دیگر نقاط از انگشت شست کمک بگیرد و با ماساژهای دورانی این نقطه را دست کم یک دقیقه ماساژ دهید. حداکثر زمان برای ارائه ماساژ به این نقطه 3دقیقه است. این ماساژ به کاهش درد بیمار و تقویت مفصل مچ پا کمک میکند.
برای پیشگیری از تشدید بیماری در ناحیه مفصل پا کافی است نقطه دیگری از ناحیه مچ را شناسایی کرده و آن را بهمدت یک تا 3 دقیقه ماساژ دهید. این نقطه در ناحیه مچ پا و روی پا نزدیک به قوزک قرار گرفته است. بیمار میتواند با کمک انگشت شست روی این نقطه با فشارهای خفیف و حرکتهای دورانی تاثیر گذاشته و با افزایش جریان خون و حرارت در این ناحیه به بهبود دردها و پیشگیری از تشدید بیماری در آینده نیز کمک کند.
بیمـاران مبتـــلا بـــه آرتریتروماتوئید باید به خاطر داشته باشند استفاده از شیوه ماساژ درمانی نهتنها دردهای مفصلی آنها را کنترل میکند و در بسیاری موارد تسکین میبخشد بلکه موجب کنترل بیماری و پیشگیری از تشدید شدن آن در آینده نیز میشود. بنابراین این افراد میتوانند درصورت مصرف داروهای خاص خود با مشورت پزشک و متخصصان درصورت نداشتن تداخل درمانی از شیوه ماساژ درمانی برای تسکین دردها و کنترل بیماری استفاده کنند. این شیوه یکی از مفیدترین شیوههای کنترل درد و بیماری برای آرتریت روماتوئید است که عوارض جانبی به همراه نداشته و بیمار را با مشکلات دیگر روبهرو نمیکند.
باغهای سمی
گورستان سنت لوئیس
محوطه مری کینگ
قصر ماشیکول
معدن آسبستوس
پلهای خودکشی
وقتی ژاپنیها اصالت خود را فراموش نمیکنند
انتخابات برترین بازیکن سال جهان درحالی دوشنبه شب در زوریخ سوئیس برگزار شد که پوشش "هوماره ساوا"، بازیکن زن تیم ملی ژاپن تمام توجهات را به خود معطوف کرده بود.
به گزارش خبرگزاری مهر، "هوماره ساوا" که کلیدیترین نقش را در قهرمانی تیم ژاپن در رقابتهای جام جهانی زنان داشت، شب گذشته به عنوان برترین بازیکن زن فوتبال جهان برگزیده شد. وی در حالی در مراسم انتخاب برترینها حضور یافت که "کیمونو"ی ژاپنی برتن داشت. خبرنگار فیفا وقتی از این بازیکن در خصوص نوع پوشش وی سئوال کرد، ساوا در پاسخ گفت: کیمونو بخشی از فرهنگی ژاپن است و این لباس برای ما ژاپنیها دلالت بر پاکدامنی دارد و در مراسمهای ویژهای چون این مراسم، آن را بر تن میکنیم. این راهی است که من کشورم را با افتخار به نمایش بگذارم و همچنین سبب میشود که خیلی زیبا و راست راه بروم. وقتی همان خبرنگار از ساوا پرسید که دوست دارد این جایزه را به چه کسی تقدیم کند و بازیکن ژاپنی اظهار داشت: این جایزه تنها به من تعلق ندارد. اگر من در این سطح بازی کردهام به خاطر افرادی بوده که در کنارم بودهاند. مربی، هم تیمیها و خانوادهام. میخواهم این جایزه را به همه آنها تقدیم کنم. این جایزه از این پس در اتحادیه فوتبال ژاپن به نمایش عموم درخواهد آمد که این موضوع قلب مرا به تپش میاندازد.
تیم فوتبال زنان ژاپن در حالی به عنوان قهرمانی جام جهانی زنان دست پیدا کرد که حادثه ویرانگری چون سونامی را پشت سر گذاشته بود و این قهرمانی، مردم مصیبتزده ژاپن را دلگرم کرد. اکنون به کشور خود بازگردیم. سونامی باعث تخریب کشور ما نشده اما مشکلات فرهنگی و اخلاقی در ورزش ما، از هر سونامی ویرانگرتر است. در جایی که استعدادهای فوتبال ما از آنجایی که پول ندارند تا به دلالها بدهند از دور خارج میشوند و در نتیجه آنهایی که متمول هستند به فوتبال راه پیدا میکنند، نتیجه این میشود که سالهای سال است که پدیدهای به فوتبال معرفی نکردهایم.
ساوا با کیمونوی خود به اصالتش مینازد؛ آن وقت در کشور ما، ورزشکار و البته غیرورزشکار، در سریعترین زمان ممکن سر و شکل خود را به الگوهای غربی و آفریقایی شبیه سازی میکند و با لباسهای پاره در انظار عمومی حاضر میشود. مسئولان فرهنگی ما به جای اینکه نمادهای اصیل ایرانی را از طریق سیما به جوانان معرفی کنند و رستم و سهراب پخش کنند، شخصیتهایی را به روی پرده میبرند که نه تنها نمیتوانند برای جوانان الگو باشند بلکه آثار مخرب هم به بار میآورند. تصویر لیونل مسی و هوماره ساوا به عنوان برترین بازیکنان مرد و زن جهان و آن هم با پوششی سنتی و معقول، تحسین همگان را برمی انگیزد.
ازدواج با فرزندان طلاق، آری یا نه؟

فرزندان طلاق به دلیل زندگی در یک فضای مشوش همیشه آسیب پذیری بیشتری دارند و از سوی دیگر، نداشتن یک الگوی سالم و منطقی از خانواده و روابط زن و مرد، خیلی وقت ها آنها را در زندگی آینده شان دچار تشویش می کند و زندگی مشترک را برایشان دشوار می سازد.
با این حال فرزندان طلاق هم می توانند ازدواج های موفقی داشته باشند. تصور رایجی که درباره آنها وجود دارد و آنها را آسیب دیده، رشد نیافته و آسیب رسان می داند، در بیشتر موارد درست نیست.
خیلی ها تصور می کنند که قبح طلاق برای فرزندان طلاق ریخته و ممکن است در زندگی شخصی شان هم با کوچکترین اختلافی به دنبال جدایی باشند. به همین دلیل اگر خانواده ای متوجه شود که فرد مقابل فرزند طلاق است از ازدواج فرزندشان با وی جلوگیری می کنند.
اما واقعیت این است که اگرچه گاهی این مساله در بچه های طلاق وجود دارد اما درباره همه آنها صدق نمی کند. بسیاری از بچه های طلاق هستند که بر پایه جوهر وجودی خود به بهترین و برترین جایگاه های علمی، اخلاقی، فرهنگی و... رسیده اند و نمی توان آنها را نادیده گرفت.
بنابراین توصیه می کنیم اگر موردی برای ازدواج داشتید که طرف مقابل فرزند طلاق بود، به صرف این موضوع از ازدواج با وی انصراف ندهید.
توجه به برخی امور و آزمودن فرد مقابل در آنها تا حد بسیار بالایی زندگی را از خطرات ایمن و مطمئن می گرداند.
1.خلاء عاطفی
معمولاً فرزندان طلاق به دلیل فقدان پدر یا مادر و یا هر دو از خلاء عاطفی بسیاری رنج می برند. باید توجه داشت که فرزندان برای اینکه به رشد عاطفی کامل برسند به محبت و توجه پدر و مادر نیاز دارند. اما اگر این محبت و توجه نصف شود و یا از سوی افراد دیگری چون پدر بزرگ و مادر بزرگ تامین شود خلاء های عاطفی بسیاری در فرد ایجاد می کند. خلاهای عاطفی و نرسیدن به رشد عاطفی یکی از مهمترین علل کمبودهای عاطفی زن و مرد در زندگی زناشویی است که می تواند گاهی مشکل ساز شود. اما به یاد داشته باشید که پذیرفتن همسرتان در خانواده شما، سیراب کردن او از محبت و حمایت های عاطفی خانواده شما از او می تواند این مشکلات را به حداقل برساند.
2.آسیب های روحی و روانی
این افراد به دلیل اینکه سال ها شاهد دعواها، درگیری ها و حتی کتک کاری های والدین خود بوده اند، آسیب های روحی و روانی بسیاری دیده اند. ترمیم این آسیب ها و فراموش کردن آنها قبل از ورود به زندگی مشترک یک اصل مهم تلقی می شود. بنابراین مطمئن شوید که همسر آینده شما توانسته این مسائل را برای خود حل و فصل کند و به سبک و سیاق خود ساخته ای در زندگی فردی اش برسد.
3. عدم مهارت آموزی
البته آنچه در این راستا بسیار مهم تلقی می شود، این است که مشکلات اشاره شده در بالا تنها و تنها مختص فرزندان طلاق نیست. چه بسیار افرادی که در ضمن جدایی پدر و مادرشان از یکدیگر هیچ یک از مشکلات بالا را ندارند و چه بسیار افرادی که در خانواده و ذیل سایه پدر و مادر زندگی کرده اند و مشکلات بالا را دارند. پس توجه همه افراد به مشکلات قید شده و آزمون آنها مهم است باید رعایت و توجه به آنها در ازدواج با فرزندان طلاق ضروری تر و مهم تر است. م:تبیان