سفارش تبلیغ
صبا ویژن

فونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا سازفونت زیبا ساز

لطفا از تمام مطالب دیدن فرمایید.
خشکی پوست را هم جدی بگیرید، هم جدی نگیرید
خشکی پوست می‌تواند آزاردهنده باشد، زیرا پوست کشیده و دردناک می‌شود، همچنین ممکن است کدر، قرمز یا پوسته‌پوسته شود. بدتر از همه این‌ها خارش غیرقابل تحمل پوست است که حتی می‌تواند خواب شبانه‌تان را مختل کند
برترین مجله اینترنتی ایران

دکتر بارنی‌کنت، متخصص پوست می‌گوید: «خشکی پوست مشکل بسیار شایعی است. در حال حاضر بیش از 100 میلیون نفر در آمریکا از خشکی و خارش پوست رنج می‌برند. متخصصان معتقدند، جدا از اذیت و آزار خارش پوست حتی ممکن است خشکی پوست فقط یک امر سطحی نباشد و به‌دلیل مشکلات و ناراحتی‌های داخلی باشد.»
دکتر کلور برتون می‌گوید: «پوست سالم نخستین لایه دفاعی بدن در برابر عفونت و آلودگی است بنابراین اگر بگذارید پوست‌تان خشک شود و ترک بخورد، راهی برای ورود باکتری‌های مضر به داخل بدن باز کرده‌اید که می‌تواند مشکلات جدی ایجاد کند.
شما به دلیل سلامت، بهداشت و زیبایی‌تان باید به فکر راه‌حلی برای برطرف‌کردن خشکی و خارش پوست‌تان باشید. پس بهتر است به جای این‌که تمام وقت خود را صرف خاراندن مداوم بدن‌تان کنید، دلیل اصلی خشکی و خارش پوست‌تان را پیدا کنید. در بسیاری از موارد خشکی پوست، نشانه بیماری نیست و فقط به دلیل عواملی مانند نوع صابون، لباس‌های زبر و خارش‌آور، استفاده نادرست از کرم‌های مرطوب‌کننده و حمام طولانی با آب داغ ایجاد شود  داروهایی که گاهی مصرف می‌کنیم یا ابتلا به بیماری‌هایی مانند دیابت، پسوریازیس، کم‌کاری تیروئید و سوءتغذیه هم می‌توانند باعث خشکی شدید پوست شوند.»



چیزهایی که پوست‌تان را خشک می‌کنند




 استفاده نادرست از مرطوب‌کننده‌ها

اگر تاکنون با خشکی پوست مواجه بوده‌اید‌، حتما از کرم‌های مرطوب‌کننده استفاده کرده‌اید. با این‌که مرطوب‌کننده‌ها نقش مهمی در مراقبت‌ از پوست‌های خشک به‌عهده دارند اما کارشناسان معتقدند، گاهی مردم نحوه استفاده صحیح از آن‌ها را نمی‌دانند.
بزرگ‌ترین اشتباهی که اغلب مرتکب می‌شویم، استفاده کردن از کرم‌های مرطوب‌کننده روی پوست خشک است که در این صورت کمترین تاثیر را خواهد داشت. دکتر کنت می‌گوید: «باید زمانی که پوست هنوز مرطوب است به آن مرطوب‌کننده بزنیم. به این ترتیب کرم مرطوب‌کننده رطوبت موجود در روی پوست را حفظ می‌کند.» توجه داشته باشید، پوست‌تان نباید خیس باشد. بهترین کار این است که ابتدا با یک حوله به آرامی آن را خشک کنید به‌طوری‌که فقط کمی مرطوب‌ باشد، سپس به آن مرطوب‌کننده بمالید و صبر کنید تا جذب شود. همچنین شما باید از مرطوب‌کننده مناسب خودتان استفاده کنید.
 کارشناسان پیشنهاد می‌کنند، افرادی که پوست خشک دارند، مرطوب‌کننده ملایم فاقد الکل یا مواد معطر به کار ببرند. دکتر کنت معتقد است، معمولا محصولات مرطوب‌کننده ارزان، بهتر و موثرتر از انواع گران‌قیمت هستند، در ضمن مرطوب‌کننده‌ها باید غلیظ و چرب باشند تا رطوبت مورد نیاز پوست را تامین کنند.
خانم پترونیک روزیک آزمایش ساده‌ای برای انتخاب نوع مرطوب‌کننده کرد. او می‌گوید: «کمی لوسیون‌ مرطوب‌کننده را کف دست‌تان بریزید، سپس دست‌تان را سریع تکان دهید، اگر لوسیون به پایین چکید، معلوم می‌شود که به اندازه کافی برای پوست خشک غلیظ نیست.»



 وقتی هوا خشک است

دکتر کنت می‌گوید: «هوای خشک اصلی‌ترین علت خشکی پوست، به‌خصوص در فصل زمستان است. هوای خشک رطوبت پوست را می‌گیرد.» خشکی پوست در فصل زمستان به «خارش زمستانی» معروف است.
علاوه بر این‌که هوای خشک و سرد زمستان پوست‌تان را خشک می‌کند، گرمای خشک داخل منزل که ناشی از روشن‌کردن وسایل گرمازاست، این مسئله را تشدید می‌کند (البته در طول تابستان هم دستگاه‌های تهویه هوا اثر مشابهی دارند) برای مقابله با گرمای خشک داخل منزل، علاوه بر استفاده از مرطوب‌کننده، کم‌کردن درجه ترموستات وسایل گرمازا هم می‌تواند موثر باشد.
راه دیگر مقابله با این مشکل، استفاده از دستگاه‌های مرطوب‌کننده هوا، در اتاق خواب است. در ضمن هنگامی‌که از منزل خارج می‌شوید، از کلاه، روسری، شال و دستکش استفاده کنید، همچنین توصیه می‌شود، جوراب‌های بلند بپوشید، زیرا هوای سرد با نفوذ از پایین شلوار باعث خشک‌شدن پوست پاها می‌شود و این مسئله‌‌ای است که مردم کمتر به آن توجه می‌کنند.





 در مصرف آب داغ صرفه‌جویی کنید

قرارگرفتن طولانی‌مدت زیر آب، به‌خصوص آب داغ، چربی‌های طبیعی را که از پوست محافظت می‌کنند، می‌شوید و از بین می‌برد و هنگامی‌که از حمام خارج می‌شوید پوست‌تان خشک و کشیده می‌شود. پس چه باید کرد؟ متخصصان پوست معتقدند، به جای حمام‌گرفتن‌های طولانی، فقط دوش بگیرید. آن هم فقط چند دقیقه و از آب داغ نیز استفاده نکنید.
دکتر کنت می‌گوید: «لازم نیست با آب سرد دوش بگیرید اما به جای آب داغ، از آب ولرم استفاده کنید. در ضمن هنگام لیف‌زدن و شستن بدن، ‌سر دوش را به سمت دیگر بچرخانید تا پوست‌تان کمتر با آب در تماس باشد.» بعد از دوش‌گرفتن، بدن‌تان را به آرامی با حوله تمیز خشک کنید، ‌توجه داشته باشید، حوله را محکم و با فشار روی پوست‌تان نکشید و بلافاصله از مرطوب‌کننده استفاده کنید.



وقتی با پوست‌ بدرفتاری می‌کنید

پوست سالم و نرمال با لایه نازکی از چربی یا لیپید‌های طبیعی پوشیده شده است که با نگه‌داشتن رطوبت در خود باعث نرمی و لطافت پوست می‌شود، اما علت خشکی پوست چیست؟ معمولا یک عامل محیطی یا رفتار نامناسب با پوست این چربی‌ها را از بین می‌برد و در واقع پوست شما را بدون محافظ می‌گذارد. خشکی پوست به ندرت ژنتیک یا به‌دلیل بیماری است.
خشکی و خارش پوست می‌تواند در هر جای بدن به‌وجود آید اما معمولا روی بازو، دست، ساق پا و شکم شایع‌تر است. اغلب خشکی پوست بیشتر از این‌که دیده شده، ‌احساس می‌شود اما در بعضی افراد این خشکی کاملا مشخص است و به‌دلیل ظاهرش موجب ناراحتی شخص می‌شود. مثلا برای بسیاری از افراد با پوست تیره، خشکی پوست مسئله ناراحت‌کننده‌ای است، زیرا پوسته‌های به‌وجود آمده روی آن قسمت‌ها به رنگ سفید یا خاکستری هستند و ظاهر ناخوشایندی دارند. در صورتی‌که خشکی پوست درمان نشود، ممکن است منجربه درماتیت (التهاب پوست)، تورم و عفونت شود. همانطور که اغلب خشکی پوست در اثر عوامل خارجی پدید می‌آید، خوشبختانه درمان آن هم اکثرا خارجی است یعنی با مراقبت و رسیدگی به پوست، این مشکل قابل حل است.



وقتی تیروئید کم‌کار می‌شود

سطح پایین هورمون تیروئید، می‌تواند مقدار چربی تولید شده توسط پوست را کاهش دهد، بنابراین پوست خشک و زبر می‌شود به‌طوری‌که استفاده از مرطوب‌کننده‌ها هم اثر چندانی بر آن ندارد. کم‌کاری تیروئید معمولا با نشانه‌های دیگری مانند خستگی و افزایش وزن هم همراه است.
سوءتغذیه و تامین نشدن مواد مغذی مورد نیاز بدن هم باعث خشکی پوست می‌شود. یکی از دلایل این مسئله می‌تواند وجود اختلالات در غذاخوردن باشد.



افراط نکنید

دکتر «برتون» می‌گوید:« یکی از دلایل خشکی پوست، صابون است. صابون به سرعت چربی‌های محافظ پوست را پاک می‌کند.»
خانم پترونیک روزیک هم‌ می‌گوید: «در حالت عادی، فردی که به مدرسه یا سر کار می‌رود در طول روز خیلی کثیف نمی‌شود. اما بسیاری از مردم عادت دارند هنگام دوش‌گرفتن به‌شدت بدن‌شان را لیف بزنند به جز در مورد بچه‌ها. کسانی که کارهای فیزیکی سنگین انجام می‌دهند، تنها قسمت‌های بدن که نیاز به صابون زدن دارند، صورت، دست‌ها، پاها، کشاله‌ ران و زیر بغل است. بقیه بدن را می‌توانید فقط با آب بشویید.
معمولا پزشکان -همینطور مادران- توصیه می‌کنند، دست‌های‌مان را به‌طور مرتب بشوییم اما این کار هم می‌تواند مشکل‌آفرین باشد. هنگامی‌که برای از بین‌بردن میکروب‌ها و آلودگی‌ها، دستان‌مان را بیش از حد می‌شوییم، پوست‌مان خشک شده و ممکن است ترک بخورد و حتی خون بیاید درنهایت این مسئله احتمال عفونت‌ را افزایش می‌دهد.
بسیاری از ما هنگام خرید صابون، به اشتباه نوع بسیار قوی آن را انتخاب می‌کنیم مثل صابون‌هایی که حاوی دئودورانت هستند یا صابون‌های آنتی‌باکتریال که کف زیاد تولید می‌کنند. با استفاده از این صابون‌ها احساس می‌کنیم، کاملا تمیز شده‌ایم. اما این نوع صابون‌ها با از بین بردن چربی‌های سطح پوست‌ باعث خشکی آن می‌شوند.
برای شست‌وشوی پوست‌های خشک، صابون‌های ملایم‌تر و فاقد مواد معطر را انتخاب کنید. کارشناسان توصیه می‌کنند کسانی که پوست خشک دارند بهتر است به جای صابون‌ از شامپوی بدن‌های ملایم استفاده نمایند.
در ضمن از هیچ وسیله زبر و سختی برای شستن خود استفاده نکنید. بعضی از اسفنج‌ها یا لیف‌های زبر برای شست‌وشوی بدن‌ استفاده می‌‌شوند و پوست را به‌شدت می‌سایند که به هیچ وجه شیوه خوبی نیست. این کار لایه نازک چربی‌های طبیعی پوست را که باعث سلامت، نرمی و رطوبت‌ آن می‌شود، از بین می‌برد.



 لباس درست‌ به تنتان کنید

بنابر گفته دکتر کنت، ‌بعضی اصرار دارند لباس‌های بافتنی و پلیورهای زبر و خشک بپوشند و دلیل این کار را زیبایی این لباس‌ها ذکر می‌کنند. اما این نوع پوشاک هر چقدر هم که زیبا و شیک باشند، اگر باعث آزار و خارش پوست شوند، به هیچ عنوان ارزش پوشیدن ندارند!
برخلاف تصور بعضی‌ها، این نوع لباس‌ها به مرور زمان آزار‌دهنده‌تر هم می‌شوند و خارش پوست را تشدید می‌کنند. پوست خشک نسبت به محرک‌های تماسی بسیار حساس است بنابراین اگر به‌طور مداوم در تماس با لباس‌های زبر و آزاردهنده قرار بگیرد، خشک‌تر شده و خارش آن بیشتر می‌‌شود.  پس لباس‌هایی به تن کنید که در آنها احساس راحتی می‌کنید. دکتر کنت می‌گوید: «به جای البسه پشمی، لباس‌هایی از جنس کشمیر، نخ یا کتان بپوشید. در ضمن دقت کنید، لباس‌های‌تان خیلی تنگ و چسبان نباشند، زیرا ممکن است پوست‌تان را خشک و حساس کنند. به یاد داشته باشید چنانچه پوست‌تان حساس شده است، از مواد شوینده فاقد عطر یا رنگ برای شستن لباس‌ها استفاده کنید.





 شاید تقصیر پزشک شماست

خشکی‌های پوست از اثرات جانبی برخی از داروها نیز هستند از جمله داروهای مورد استفاده برای فشار خون بالا (مثل دیورتیک‌ها که مدر هستند) یا برای آکنه یا دیگر ناراحتی‌های پوستی (مثل رتینوئیدها) هستند. چنانچه با شروع مصرف دارو، متوجه خشکی پوست‌تان شدید با پزشک‌تان مشورت کنید. پزشک ممکن است داروی‌تان را عوض کند یا دوز آن را تغییر دهد.



نکته : برای شست‌وشوی پوست‌های خشک، صابون‌های ملایم‌تر و فاقد مواد معطر را انتخاب کنید. کارشناسان توصیه می‌کنند کسانی که پوست خشک دارند بهتر است به جای صابون‌ از شامپوی بدن‌های ملایم استفاده کنند



 به راحتی خشکی و خارش پوست‌ را برطرف کنید!

با اینکه گاهی ممکن است خشکی پوست، نشانه برخی از بیماری‌‌های جدی باشد اما معمولا فقط یک خشکی ساده پوست است! دکتر کنت می‌گوید: «من افراد زیادی را می‌بینم که از داشتن پوست خشک چنان نگران و مضطرب هستند که انگار به یک بیماری سخت مبتلا شده‌اند. درحالی‌که به هیچ‌وجه این‌طور نیست و درمان این مسئله بسیار ساده است.
پس اگر خشکی پوست باعث نگرانی‌تان شده است و آزار‌تان می‌دهد به پزشک‌ مراجعه کنید. به این ترتیب با پیدا کردن علت اصلی آن و درمان مناسب، می‌توانید این مشکل را برطرف کنید. ممکن است پزشک درصورت نیاز داروهایی مانند آنتی‌هیستامین برای از بین بردن خارش یا کرم‌های حاوی استروئید تجویز کند. خانم پترونیک روزیک می‌گوید: «اگر همواره با مشکل خشکی پوست، دست‌وپنجه نرم می‌کنید و هیچ‌کدام از روش‌هایی که تا به حال به کار برده‌اید برای‌تان موثر نبوده است، حتما به پزشک مراجعه کنید زیرا وقتی راه‌های مختلفی برای کمک به شما و برطرف‌کردن مشکل‌تان وجود دارد، دلیلی ندارد که مدام عذاب بکشید.

باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir






تاریخ : چهارشنبه 90/4/1 | 10:41 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
برگ‌هایی سمی و زیبا!
دیفن باخیا از آن دسته گیاهانی است که بین ما ایرانیان چندان ناشناخته نیست اما شاید افراد کمی وجود داشته‌باشند که روش نگهداری صحیح از این گیاه را می‌دانند
برترین مجله اینترنتی ایران

این گیاه به خاطر برگ‌های پهن و بسیار زیبایش مورد توجه قرار گرفته طوری‌که در اغلب منازل از آن نگهداری می‌شود. این گیاه دارای ساقه نرم و آبی بوده و روی برگ‌های آن نقش و نگارهای مختلف برحسب گونه است. سبز رنگ و آراسته به لکه‌های سفیدکرمی و زرد کمرنگ که از دو طرف برگ دیده می‌شود است. ساقه غالبا انشعاب دارد و برگ‌های انتهایی همیشه در حال رشد و فعالیت هستند، برگ‌های پایین به‌تدریج می‌ریزند و ساقه حالت لخت به‌خود می‌گیرد. این گیاه از هوای سنگین و نداشتن‌تهویه بیزار است.



نور

  •   کدام پنجره مناسب است؟

این گیاه به بیشترین نوری که می‌توان در اتاق داشت احتیاج دارد. پشت پنجره‌های جنوبی محل خوبی از نظر نوری برای این گیاه است، البته نژادهای برگ تیره نسبت به کم‌نوری مقاوم هستند.  درصورتی که محل استقرار گیاه تاریک باشد ساقه گیاه علفی و دراز می‌شود. 



آبیاری

  •   چقدر آب می‌خواهد؟

در زمستان بهتر است هفته‌ای یک بار و در تابستان هفته‌ای دوبار گیاه را با آب ولرمی که چند ساعتی کنار گذاشته شده‌و سبک و بدون املاح است، آبیاری کنید.



خاک

  •   چه خاکی بخرید؟

خاک کمپوست، خاک مناسبی برای دیفن‌باخیاست. همچنین مخلوطی از خاک برگ و ماسه و کمی زغال هم خاک خوبی برای این گیاه محسوب می‌شود.



رطوبت

  •   عاشق رطوبت است

 این گیاه عاشق رطوبت است چنانچه رطوبت بین 40 تا 70 درصد باشد گیاه شما رشد خوبی خواهد داشت.



دما

  •   خیلی سخت نمی‌گیرد

دمای مطلوب برای دیفن باخیا در زمستان 15 درجه سانتی‌گراد و در تابستان 27 درجه است اما دمای بین 18 تا 24 بهترین دما برای این گیاه است یعنی دمایی که خود شما هم در آن راحتید.



تکثیر

  •   به راحتی تکثیر می‌شود

قلمه‌های سالم از گیاه را به‌طور متوسط حدود 5 تا 7 سانتی‌متر ببرید طوری‌که هر قلمه حداقل یک جوانه داشته باشد. قلمه را تا 24 ساعت بگذارید در سایه خشک شود سپس به‌طور افقی در خاک مناسب قرار دهید.  پس ازمدتی ریشه و شاخ و برگ از محل گره ساق شروع به رشد می‌کند.



نظافت

  •   هر ماه حمام می‌خواهد

هر ماه یک بار با اسفنج یا یک تکه پارچه مرطوب برگ‌ها را تمیز کنید. مواظب باشید که برگ‌ها زخمی نشوند چون اگر برگ‌ها خراش بردارند گیاه آسیب خواهد دید.



   تمام آنچه باید از« دیفن باخیا» بدانید
  •  شما زمانی می‌توانید گیاه را از نظر ابتلا به بیماری یا حمله آفات معاینه کنید که تمام برگ‌های پیر و پژمرده را حذف کرده باشید.
  •  درصورتی که به‌طور اتفاقی و اشتباها برگ گیاه خورده شود حتما به سرعت به پزشک مراجعه کنید.
  •  چنانچه نورمحل نگهداری گیاه خیلی کم باشد، برگ‌ها ریز و ساقه دراز می‌شود.
  •   اگر هوای محیط خیلی سرد باشد، به‌علت قارچ بوتری‌تیس ساقه و برگ‌ها دچار پوسیدگی می‌شوند.
  •  اگر گیاه را بیش از اندازه لازم آبیاری کنید، برگ‌های پایین زرد و لکه‌های قهوه‌ای در حاشیه آن‌ها به‌وجود خواهد آمد. 
  •  چنانچه نور محیط گیاه خیلی زیاد باشد، برگ‌ها به رنگ سفید در خواهد آمد.
  •  اگر دمای محل استقرار گیاه خیلی گرم و خشک باشد، برگ‌ها خشک شده و سقوط می‌کنند.
  •   درصورتی که برای تکثیر گیاه را برش می‌دهید حتما از دست‌کش و عینک استفاده کنید.





تاریخ : چهارشنبه 90/4/1 | 10:39 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
شهرستان تالش با مساحتی حدود ???? کیلومتر مربع که در شمال غرب گیلان قرار دارد.تالش در اصل نام یکی از تیره‌های آریایی است که سکونتگاه اصلی آن‌ها در البرز غربی از جنوب شرقی جمهوری آذربایجان آغاز شده و تا شمال غربی استان گیلان و استان اردبیل ادامه دارد.
تالشی ها در استان گیلان زبان خود را حفظ کرده‌اند. منطقه شمالی تالش ولایت گشتاسفی(تالش گشتاسبی) نامیده می‌شد که امروزه در جمهوری آذربایجان قرار دارد.

تالش ایران  که نام خود را از قوم تالش گرفته و به استناد منابع و شواهد بسیار، بازمانده اقوام کادوس باستان و از همسایگان دیرین قوم گیل می‌باشد، از غرب به استان اردبیل، از شمال به آستارا و از جنوب به رضوانشهر و ماسال و از شرق به دریای خزر و انزلی محدود شده و شامل شهرهای پره سر، ماسال، رضوانشهر و عنبران می‌باشد.


از محصولات تولید شده در تالش می‌توان به برنج، توتون و مرکبات اشاره کرد. این تنوع و فراوانی محصولات سبب شده که تالش بازارهای هفتگی پررونقی داشته باشد. از آن جمله می‌توان به یکشنبه بازار چوبر که اختصاص به معاملات دام دارد، پنجشنبه بازار شاندرمن که در آن انواع نهالها، دست ساخته‌های پشمی و نخی و فرآورده‌های محلی مواد غذایی عرضه می‌شود همچنین می‌توان به چهارشنبه بازار رضوانشهر و پنجشنبه بازار هشتپر اشاره کرد که در آن اغلب زنان و مردان با لباسهای محلی حاضر شده و محصولات منطقه‌ای خود شامل برنج، انواع سبزیها و میوه‌های درختی را به فروش می‌رسانند.


شالیزارهای تالش با چشم انداز زیبا - کاخ سبز سردار امجد در هشتپر تالش- کاخ میر احمد خان تالشخان اف در لنکران (مرکز تالشخانات در قرن ??و جدا شده از ایران)- جاده گیسوم تالش - پارک ملی هیراکانا واقع در جمهوری آذربایجان مابین آستارا و لنکران -یاناربلاق یا چشمه سوزان در منطقه آرچیوان نزدیک آستارای جمهوری اذربایجان و روستای تاریخی آق اولر و ییلاق مریان که همه ساله پذیرای ملیونها ایرانی و جهانگرد می‌باشد دیده می‌شود. جاده‌های تالش در ایران از بالاترین درصد تصادفات (طبق آمار منتشره از راهنمایی و رانندگی ایران) برخوردار است.


منطقه زیبای تالش در ابعاد مختلف ظرفیتها وتوانمندی های بالایی دارد که تاکنون  به اهمیت آن پی برده شده اما توجه چندانی به این ظرفیت ها صورت نگرفته است. یکی از موهبتهای طبیعی تالش زیبایی های سحر انگیز وطبیعت بکر آن است . اما آنچه باعث شهرت تالش شده دشت شقایق های وحشی این ناحیه است که در نوع خود بی نظیر است.


از دیرباز دامنه های کوهستانی تالش در ماههای اردیبهشت و خرداد هر سال با دامنی گسترده از گلهای وحشی کوهستان و به خصوص شقایق، جاذب هزاران گردشگر بوده است. متاسفانه عدم توجه مسئولان و بی دقتی برخی از گردشگران ادامه حیات این دشت زیبا را با دشواری هایی روبرو کرده است.

منبع : Banki.ir
باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir





تاریخ : چهارشنبه 90/4/1 | 10:38 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
رئیس دادگستری خراسان :
سید حسن شریعتی می گوید هنوز با گذشت نزدیک به 2 ماه از بازداشت 11متهم و تحقیقات فراوان، وقوع تجاوز به عنف برای قضات مشهد اثبات نشده
رئیس کل دادگستری استان خراسان رضوی جزئیات دیگری از پرونده روستای قوژد در کاشمر را مطرح کرد. سید حسن شریعتی می گوید هنوز با گذشت نزدیک به 2 ماه از بازداشت 11متهم و تحقیقات فراوان، وقوع تجاوز به عنف برای قضات مشهد اثبات نشده و در صورتی که تجاوز ثابت نشود، این متهمان از جرم زنای به عنف که مجازات اعدام دارد، تبرئه می شوند.

 حجت الاسلام شریعتی آخرین جزئیات از ر سیدگی به پرونده متهمان به تجاوز گروهی در روستای قوژد کاشمر بفرمایید:

 ما 13 نفر متهم را بازداشت کردیم و 2 نفر کاملا در روزهای اول بررسی بیگناه بودند و آزاد شدند. 11 نفر هم اکنون بازداشتند. تاکنون ثابت نشده که این افراد تجاوز به خانم شاکی کرده و یا زنا حتی توسط یک نفر به وقوع پیوسته. در پرونده هنوز هیچ دلیل و مدرکی وجود ندارد.

 ولی این خانم ادعای تجاوز گروه زیادی که در برخی رسانه ها به اشتباه تا 50 نفر هم نقل شده در روستای قوژد در تاریخ 3 اردیبهشت را 90 دارد.

 در وهله اول این خانم به مامورین انتظامی گفته نه کاری صورت گرفته و نه من شکایتی دارم.اما بعد این خانم، شرحی به دادستان شهرستان نوشته و ادعا کرده چند نفری من را از ماشین پایین کردند و دور من حلقه زدند. خانم گفته ندیدم چند نفرند اما از صدایشان برمی آمد که تعداد زیادی هستند. در عین حال با راهنمایی این خانم و آن مردی که دوست این خانم است، به روستا مراجعه می کنند و 13نفر از  متهمان را شناسایی می کنند که 2 نفر از این متهمان کسانی بوده اند که جوانها را در آن شب متفرق کردند و بلافاصله آزاد شدند. 11 نفر در بازداشت هستند، ولی هنوز دلایل کافی بر اینکه زنایی با این خانم انجام شده، در پرونده نیست.

 ولی بحث زنای به عنف گروهی در روستای قوژد از طریق آقای یعقوبی امام جمعه نیز در خطبه های هفته گذشته مطرح شده؟

 دیروز پایان وقت گزارش مکتوب از دادستان شهرستان گرفتم و گزارشی هم از آخرین وضعیت دادگاه شعبه 5 دادگاه های کیفری استان خراسان رضوی گرفتم که قاضی نوشته تا این لحظه دلیل کافی برای وقوع زنا با این خانم وجود ندارد.

 مسئله اعلام این موضوع از نماز جمعه را دادستان کاشمر هم مطرح کرده امام جمعه بنا به غیرت ناموسی و حساسیتی که در این بحثها دارد، موضوع را در نماز جمعه مطرح کرده است.

 آیا متهمانی که در اختیار شما هستند سابقه ای دال بر شرارت یا مزاحمت برای نوامیس مردم دارند؟

 نه، اینها جوانانی با سن 18 تا 25 سال هستند و سابقه شرارتی از اینها در پرونده منعکس نیست و از اهالی روستاهای اطراف هستند

 وضعیت خانوادگی این خانم چگونه است؟

 3 سال است شوهر این خانم او را ترک کرده، شوهرش معتاد است. 2 فرزند هم دارد.

 در بعضی از گزارش ها  دادستان کاشمر را متهم به تعلل در رسیدگی به پرونده و بازداشت نیروهای بسیج شده، چنین چیزی صحت دارد؟

 هیچ تعللی صورت نگرفته، طبق قانون، رسیدگی به اتهام تجاوز به عنف در صلاحیت شهرستان نیست و دادستان در صلاحیتش نبوده رسیدگی کند. دادستان کاشمر بلافاصله شکوائیه را با قرار عدم صلاحیت به مرکز استان فرستاده و هیچ کمبودی نشده. به محض وصول این شکایت به مرکز استان، من در جریان قرار گرفتم و همان زمان دستور دادم موضوع به شعبه 5 دادگاه کیفری استان خراسان رضوی که در این مسایل سریع و دقیق است، ارجاع شود و در این اقدام، تدبیر کردیم. قضات محترم شعبه نیز از این خانم توضیحات کافی را گرفته اند. شاکیه به پزشکی قانونی معرفی شده، با راهنمایی همین خانم، ماموران انتظامی، افراد را دستگیر کرده اند و کارها طبق روال عادی در جریان است.

 شما احتمال می دهید متهمان به تجاوز تبرئه شوند؟

 در این قبیل موضوعات، برای صدور رای تابع دلیل و مدرک هستیم. پیامبر فرموده اند دنبال بینه باشید. اگر دلایل محکمه پسند و شرعی بر وقوع تجاوز و زنا در پرونده وجود داشته باشد که قاضی بتواند بر مجازات زنای به عنف رای صادر کند، حتما هر تعدادی که جرمشان اثبات شود، اعدام می شوند. ولی اگر دلایل کافی نباشد، چاره ای جز تبرئه از اتهام زنا شرعا و قانونا نداریم. البته این 11 نفری که الان در اختیار ما هستند، اتهامشان بر مزاحمت برای این خانم، کاملا محرز است و اینها در حد مزاحمت قابل تعقیب هستند و مجازات خواهند شد. این که این افراد مرتکب زنا شده اند، تا این لحظه دلیلی در پرونده علیه شان نداریم. اگر با ادامه تحقیقات بر اثبات وقوع زنا به دست بیاید برای هر تعدادی که اثبات شود، مجازات قانونی و شرعی صادر می شود که حتما اعدام است.

 متهمان چند روزی تا زمان طرح شکایت به دادستان آزاد بوده اند، از یک سو بیم تبانی می رفته برای اقرار نکردن، از سوی دیگر، اگر آنها اقرار نکنند بر فعل واحد، متهمه نیز که 4 شاهد عادل دارای شرایط در آن شب، وسط بیابان قطعا ندارد، چطور می توان ادعای شاکیه را اثبات کرد؟

 اولا، تا زمانی که ادعایی از ناحیه این خانم به دست دادستان نرسیده، ما تکلیفی شرعا و قانونا نداریم چون بیخبر بودیم. به محض اینکه شاکیه کتبا مراتب را اعلام کرده، دستورات لازم داده شد و پیگیری لازم از طریق دادگاه کیفری استان صورت گرفت. از لحظه شناسایی تا الان متهمان در اختیار ما هستند. این متهمان قبل از دستگیری تصور نمی کردند کسی بتواند آنها را شناسایی و دستگیر کند. اصلا فکر نمی کردند کسی از آنها شکایت کند. البته تعدادی از متهمان که در مراحل بعد معرفی شدند، الان متواری هستند و ماموران انتظامی در پی بازداشت آنها هستند. ممکن است افراد متواری با همدیگر تبانی کنند، ولی کسانی که در زندان هستند تبانی نمی توانند بکنند. علت بازداشت آنها نیز تا این لحظه با توجه به فقدان دلایل اثبات کننده زنای به عنف، بیم تبانی است.

قاضی به خاطر بیم تبانی اینها را آزاد نکرده. ثانیا شما می پرسید در این قبیل موارد، افراد دستگیر شده اقرار نکرده اند، خانم هم در تاریکی شب شاهد نشده، پس چه خواهد شد؟ راه اثبات این جرایم 3 گونه است: اقرار متهمان، شهادت شهود و علم قاضی. یعنی اگر برای قضات 5 گانه دادگاه کیفری استان، شواهد و قرائنی از توضیحات این خانم و نحوه دفاعیات این 11 نفر، وجود داشته باشد، تا به علم عادی برسند که زنای به عنف صورت گرفته، به استناد اصول علم عادی در وقوع زنا، مجازات اعدام را صادر خواهند کرد. عموما در بسیاری از جرایم این چنینی اقرار نداریم، 4 شاهد عادل نیز نیست. نوعا اگر این موارد اگر اقرار نباشد، از طریق علم قاضی اثبات می شود و موجبات حصول علم عادی در آرای صادره، منعکس خواهد شد. در مرحله رسیدگی پرونده در دیوان عالی کشور نیز قضات دیوان عالی، به موجبات حصول علم که عبارت از جهات عرفیه است در پرونده موجب باشد و در رای منعکس شود، توجه خواهند کرد.

منبع: خبرآنلاین

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir






تاریخ : چهارشنبه 90/4/1 | 10:36 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
جزئیات تازه‌ای از رمالان دستگیر شده در همدان از سوی سپاه پاسداران اعلام شد.
یک مقام امنیتی در همدان اظهار داشت: در راستای مبارزه با فرقه‌های نوظهور کمیسیون امنیت ملی، وزارت کشور و نهادهای ذی‌ربط طرح امنیتی اجتماعی را ارائه دادند که برخورد با فرقه‌ها و خرافات و مدعیان دروغین در دستور کار قرار گرفت.

وی افزود: در این خصوص در فاز نخست نهادهای مربوط در 10 استان اقدامات گسترده‌ای انجام دادند و در همین زمینه نیز در استان همدان اقدامات مناسبی انجام شد.

این مقام امنیتی گفت: در این ارتباط با بررسی‌هایی که به عمل آمد 10 نفر در یکی از توابع شهرستان بهار شناسایی شدند که اقدام به اعمالی از قبیل رمالی، جادوگری، استفاده از طلسم و بخت‌گشایی و بخت بستن و دعا می‌کردند.

وی با بیان این که طبق تحقیقات انجام شده از سراسر کشور مراجعاتی به این افراد می‌شد، تصریح کرد: تعداد هفت نفر از این تعداد تاکنون بازداشت شده که همگی باهم نسبت فامیلی داشته و اکثریت آنها باهم برادراند منتهی به دلیل رقابتی که بین هم داشتند هرکدام به صورت جداگانه اقدام به راه اندازی دفتر و شعبه برای خود کرده و البته یکدیگر را نیز نفی می‌کردند.

این منبع امنیتی یادآور شد: این افراد برای ویزیت اولیه مبلغی از 25 تا 75 هزار تومان دریافت می‌کردند و در مواقع ویژه نیز تا 300 هزار تومان دریافتی برای هر مراجعه داشتند، منتهی مراجعه کنندگان باید به کرار و دفعات به آنها رجوع می‌کردند تا به زعم خود به نتیجه برسند.

وی خاطرنشان کرد: به منظور پیگیری کار دادستان شهرستان بهار حکم مربوطه را صادر کرده و کشفیاتی نیز از آنها به دست آمد که شامل ادعیه غیر ماثوره، طلسمات و کتاب‌های مخصوص و ابزار و وسایل دیگر است.

این مقام امنیتی با اشاره به این که بیشتر مشتریان این افراد خانم‌ها بودند که اغلب متمولین نیز به آنها مراجعه می‌کردند، گفت: البته رمالان مدعی هستند که از افراد سرشناس نیز به آنها مراجعه می‌کردند.

وی اضافه کرد: دو نفر از این افراد لباس روحانیت بر تن می‌کردند درحالی که هیچ گونه مجوزی در این خصوص نداشته و نه تنها سواد حوزوی بلکه سواد عادی نیز ندارند.

این مقام امنیتی عنوان کرد: این رمالان که سن آنها از 35 تا 70 سال است، در کارهای خود به مسائل غیر اخلاقی نیز کشیده‌ شده‌اند.

این منبع امنیتی سپاه تأکید کرد: این افراد برای خود ادعاهایی داشته و اقدام به سخنرانی و برگزاری جلساتی می‌کردند و همچنین برای جذب مشتری تعدادی مرید نیز اطراف آنها جمع بودند و گاه تا روزی 900 هزار تومان نیز درآمد داشتند.

وی با بیان این که هم‌اکنون بازداشت شدگان در حدود 30 شاکی خصوصی دارند، خاطرنشان کرد: ارتباط این افراد بسیار گسترده بوده تا جایی که عواملی در جمع دانشجویان داشتند تا در محیط دانشگاهی نیز اقدام به تبلیغ کرده و عده‌ای از دانشجویان را نیز برای کلاه‌برداری جذب کرده‌اند.

این منبع آگاه در پایان با بیان این که آخر همه عرفان‌های منحرف و خرافات پریشانی است، اذعان داشت: اگر در این زمینه کسی شاکی هست می‌تواند به دادسرای عمومی بهار همدان مراجعه کند.

منبع: تابناک

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir






تاریخ : چهارشنبه 90/4/1 | 10:35 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
در یک جنایت دردناک در شهرستان کلاردشت استان مازندران، مردی کودک 3 ساله‌اش را در خواب کشت و انگیزه جنایت را بی‌توجهی همسر نسبت به خودش اعلام کرد.
چند روز پیش زن جوانی وقتی متوجه شد فرزندش برخلاف همیشه که صبح زود از خواب بیدار می‌شد، همچنان بی‌حرکت به خواب رفته است، با نزدیک شدن به کودک 3 ساله متوجه شد او نفس نمی‌کشد.

پس از فریادهای کمک‌خواهی این زن از همسایه‌ها، کودک به بیمارستان انتقال یافت و پزشکان در معاینات اولیه اعلام کردند این کودک خفه شده است.

با گزارش این حادثه به مرکز فوریت‌های پلیسی 110 و پلیس آگاهی کلاردشت، قاضی ابراهیمیان رئیس شعبه 102 دادگاه جزایی کلاردشت با حضور در محل دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی را صادر کرد.

با ارجاع پرونده به پلیس آگاهی و تحقیق، مادر کودک به ماموران گفت: پس از مرگ فرزندم، شوهرم مخالف انتقال فرزندم به پزشکی قانونی بود. با ثبت اظهارات اولیه در حالی که تحقیق در این زمینه ادامه داشت مادر این کودک بار دیگر با حضور در پلیس آگاهی عنوان کرد شوهرم پس از مرگ محمدصادق 3 ساله از مردم فراری است، او مرتب از خانه بیرون می‌رود و بعضی شب‌ها نیز به خانه نمی‌آید و مدام می‌گوید مگر ما محمدصادق را کشته‌ایم، خودش خفه شده است و...
زن جوان افزود: روز هفت فرزندم، وقتی شوهرم به مراسم نیامد به او تلفن کردم، اما گفت که قصد خودکشی دارد و به شدت از کاری که کرده پشیمان است.در پی این اظهارات، ماموران در مرحله بعدی پدر کودک 3 ساله را در حاشیه کلاردشت شناسایی و او را دستگیر کردند.

اعتراف به جنایت
حسین ابراهیمیان، رئیس شعبه 102 جزایی کلاردشت در ارتباط با تحقیقات و اعتراف پدر کودک درخصوص قتل فرزندش گفت: وقتی کوچک بودم نزد نامادری‌ بزرگ شدم و در طول سال‌های عمرم مدام احساس تحقیر می کردم. وقتی فرزندم محمدصادق به دنیا آمد، احساس می‌کردم، دیگر همسرم علاقه‌ای به من ندارد و تمام محبتش معطوف محمدصادق شده است، این بود که حسادت به سراغم آمد و تصمیم گرفتم فرزندم را بکشم. وقتی فرزندم در اتاق خواب بود، وسوسه جنایت سراپای وجودم را گرفت و او را در خواب خفه کردم، سپس به بهانه خرید گوشی تلفن همراه از خانه خارج شدم و در مقابل خواسته همسرم که می‌گفت محمدصادق را بیدار کنم، از او خواستم کاری نداشته باشد و به سرعت از خانه فرار کردم و...
قاضی پرونده گفت:‌ پس از اعترافات تکان‌دهنده متهم که از سلامت کامل عقلی برخوردار است، دستور بازسازی صحنه جنایت صادر شد.

شوهرم باید قصاص شود
در این ارتباط مادر این کودک گفت: پسرم وابستگی شدیدی به من داشت و حسادت شوهرم، او را از من گرفت. شوهرم پس از بازسازی صحنه جنایت مدام از من می‌خواست تا او را ببخشم و می‌گفت، اشتباه کرده است و درخواست ادامه زندگی را می‌کرد، اما من با حضور در دادگاه درخواست کردم تا او را قصاص کنند؛ زیرا زندگی با مردی که از عاطفه پدری بویی نبرده است، برایم امکان‌پذیر نیست و حالا بی‌صبرانه انتظار صدور حکم قانونی را دارم.
بنابر این گزارش، این پرونده به زودی پس از پایان تحقیقات با صدور قرارقانونی به دادگاه کیفری استان ارسال خواهد شد.

منبع: خبرآنلاین

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir


 





تاریخ : چهارشنبه 90/4/1 | 10:34 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
آمار دقیقی از مقدار ثروت «حسنی مبارک» در دست نیست اما قوی ترین گمانه زنی در این باره حاکی از آن است که مجموع ثروت و متملکات وی در داخل و خارج مصر حدود 80 میلیارد دلار است.
از زمانی که دیکتاتور مصر از قدرت کنار رفت تا به امروز، اخبار و اطلاعات زیادی از زندگی شخصی وی فاش شده است.

«حسنی مبارک» دیکتاتور 86 ساله مصر که حدود سه ماه پیش پس از سه دهه از قدرت کناره گیری کرد، همچنان یکی از اصلی ترین و مهمترین سوژه های رسانه های جهان عرب به ویژه رسانه های مصری است.

«حسنی مبارک» در زندگی شخصی و سیاسی خود پیدا و پنهان بسیار زیادی داشته که این روزها فاش شدن آن برای افکار عمومی شنیدنی است. یک نمونه از این مسائل مقایسه دوران فقیر بودن خانواده مبارک با دوران ثروتمندی آنان است.

آمار دقیقی از مقدار ثروت «حسنی مبارک» در دست نیست اما قوی ترین گمانه زنی در این باره حاکی از آن است که مجموع ثروت و متملکات وی در داخل و خارج مصر حدود 80 میلیارد دلار است.

اما دو روز پیش تصاویری توسط یک رسانه مصری منتشر شد که به دوران فقر مبارک مربوط می شود. در این تصاویر که در سال 1975 میلادی گرفته شده، دیده می شود که وی لباس های بسیار معمولی و ارزان قیمت بر تن دارد. گفته می شود قیمت هر یک از این لباس ها، در زمان فعلی در بازارهای مصر کمتر از دو دلار است و این نشان می دهد که خانواده «مبارک» در آن زمان به قدری فقیر بوده که حتی قادر به خریداری لباس های معمولی نبوده لذا از لباس های بسیار ارزان قیمت استفاده می کرده است.








در این تصاویر لباس هایی که «سوزان مبارک» همسر دیکتاتور سابق مصر بر تن کرده نیز بسیار ارزان قیمت به نظر می رسد. لباس دو فرزند مبارک یعنی «جمال» و «علاء» که در تصویر دیده می شوند نیز چنین است.

این در حالی است که  «حسنی مبارک» در آخرین سخنرانی تلویزیونی خود که دو روز پیش از کناره گیریش از قدرت ایراد کرد، یک دست کت و شلوار بود که مخصوص وی در انگلیس دوخته شده بود. گفته می شود هزینه دوخت این کت و شلوار بیش از 10 هزار دلار بوده است.

منبع: تابناک

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir






تاریخ : چهارشنبه 90/4/1 | 10:32 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
نماینده اردبیل اعلام کرد:
هنوز نتیجه شمارش آرای وزیر پیشنهادی ورزش اعلام نشده بود که نماینده اردبیل پیش بینی کرد که او رای نمی?آورد و وزیر پیشنهادی بعدی را هم به دولت پیشنهاد داد.
 سید کاظم موسوی گفت: آقای علی دایی پدر فوتبال ایران است و ما از معرفی وی به عنوان وزیر ورزش استقبال کرده و به او رای خواهیم داد.

گفتنی است، حسین رضا زاده نیز از مهمانان ویژه مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز بود.

رییس فدراسیون وزنه برداری به همراه جمعی از قهرمانان ملی در جلسه امروز مجلس شورای اسلامی به عنوان تماشاچی بررسی رای اعتماد به وزیر پیشنهادی ورزش حضور داشت.

او در حالی به عنوان مهمان در مجلس حضور یافته است که دهقان منشی هیئت رییسه از او به عنوان قهرمان ملی یاد کرد.البته پس از این اظهار نظر کاظم موسوی نماینده اردبیل با صدایی بلند فریاد زد که رضازاده قهرمان قهرمانان است.

منبع: خبرآنلاین

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir






تاریخ : چهارشنبه 90/4/1 | 10:31 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
رئیس دفتر بازرسی ویژه دفتر رئیس جمهور از سمت خود استعفا کرد و این استعفا با موافقت رئیس جمهور مواجه شده است.
رئیس دفتر بازرسی ویژه دفتر رئیس جمهور از سمت خود استعفا کرد و این استعفا با موافقت رئیس جمهور مواجه شده است.

حجت الاسلام سید محمد علی شهیدی رئیس دفتر ویژه بازرسی دفتر رئیس جمهور با ارسال نامه ای خطاب به محمود احمدی نژاد رئیس جمهور استعفای خود را از این سمت اعلام کرد که این استعفا مورد موافقت رئیس جمهور قرار گرفت.

علت استعفای شهیدی حضور وی در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی اعلام شده است.

منبع: خبرگزاری مهر

باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir






تاریخ : چهارشنبه 90/4/1 | 10:30 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
از ندا آقا سلطان تا فائزه هاشمی
دومین سالگرد انتخابات پرحادثه ریاست جمهوری نهم در حالی سپری می شود که گردی از فراموشی بر چهره حوادث پرحاشیه این مقطع تاریخ سیاسی انقلاب اسلامی نشسته است.
زنان در تاریخ سیاسی ایران همیشه حضور پررنگ و تاثیرگذاری داشته و در شکل گیری شرایط سیاسی و اجتماعی کشور نقش بسزایی از خود ایفا کرده اند. در بسیاری از مواقع هم همین زنان سوژه سیاسی رسانه ها شده و به جریان سازی های مثبت و منفی رسانه ای کمک شایانی کرده اند.

در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 88 شرایط بگونه ای بود که نام زنان بسیاری در این عرصه شنیده شد و گاهی اظهارات و رفتارهای سیاسی آنها محل بحث روزها و ماه های متوالی در عرصه سیاسی کشور بود.

سرویس سیاسی خبرگزاری مهر برای بررسی بیشتر حوادث سال 88 از منظری جدید به بخشی از این حوادث می پردازد. زنان سیاسی درگیر در ماجرای حوادث پس از انتخابات سوژه مناسبی برای گردگیری از تاریخ نزدیک این سرزمین پر حادثه است.

1. عفت مرعشی : همسر آیت الله هاشمی رفسنجانی که اظهاراتش هنگام خروج از حوزه رای گیری در 22 خرداد 1388 خبر ساز شد. خانم مرعشی پس از رای گیری که گفته می شد به میر حسین موسوی یکی از کاندیداهای انتخابات رای داده است در پاسخ به سئوال خبرنگاری گفت: "موسوی رئیس جمهور است، اگر غیر از این شد مردم بریزند تو خیابانها".

این پیش بینی از نتیجه انتخابات و درخواست صریح از مردم از سوی همسر یکی از شخصیت های نظام، هنوز هم دست مایه تحلیل ها و ارزیابی ها از انتخابات ریاست جمهوری دهم است.
 
2. زهرا مصطفوی: فرزند امام خمینی (ره) و دبیر کل جمعیت زنان انقلاب اسلامی یکی دیگر از چهره های شاخص بانوان انقلاب بود که در فضای تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری خبرساز شد.
 
ماجرا از این قرار بود که وقتی میرحسین موسوی طبق برنامه از پیش تعیین شده انتخاباتی خود به دیدار جمعیت زنان انقلاب اسلامی رفته بود با انتقاد تند دبیرکل این جمعیت نسبت به ادامه ارتباط خود با اعضای نهضت آزادی مواجه شد.
 
 خانم مصطفوی به موسوی گفته بود: زمانی در سخنانتان در خصوص گروه نهضت آزادی اعلام کردید که با آنها اختلاف نظر دارید و پس از آن فرمودید که دوستی با آنها دارید که این دوستی تا امروز ادامه پیدا کرده است و زمانی نیز گفتید که ما وقتی با افرادی اختلاف نظر داریم قرار بر این نیست که آنها را کنار بگذاریم، حال سئوال من این است که چگونه می‌توانیم افرادی را که با آنها اختلاف نظر داریم در مناصب اجرایی بکار بگیریم و به آنها مسئولیت بسپاریم.

برخی از رسانه ها در همان روز خبر از اخراج حبرنگاران از جلسه و تقاضای میرحسین از خبرنگاران برای عدم انتشار سخنان خانم مصطفوی شدند.
 

3. زهرا رهنورد: زهره کاظمی همسر میر حسین موسوی که به گفته خود در جریان تحول مذهبی و انقلابی نام خود را به زهرا رهنورد تغییر داد شاخص ترین همراه موسوی در جریان تبلیغات انتخاباتی بود که در تمام تصایر منتشر شده در کنار همسر خود دیده می شد.
 
رهنورد فردای انتخابات ریاست جمهوری در غروب 23 خرداد 1388 در مصاحبه زنده تلفنی با شبکه ماهواره ای بی بی سی فارسی در پاسخ به درخواست مجری این شبکه مبنی بر ارائه دلایل و اسناد تقلب مورد ادعای همسر خود گفت: "آذربایجان هیچ وقت فرزند خود را نمی گذارد که به شخص دیگری رای بدهد، در ضمن من لر هستم و موسوی هم بارها گفته من داماد لرستان هستم، پس لرستان موسوی را نمی گذارد به احمدی نژاد رای بدهد."
 
چند ماه بعد وی بار دیگر خبرساز شد. مجله فارین پالیسی (نشریه شورای روابط خارجی آمریکا) زهرا رهنورد را به عنوان روشنفکرترین زن جهان انتخاب کرد و این موضوع جنجال تازه ای را در مورد وی ایجاد نمود.

4. فائزه هاشمی: نماینده سابق مجلس شورای اسلامی در مجلس پنجم و دختر کوچک آیت الله هاشمی رفسنجانی دیگر چهره خبرسازانتخابات ریاست جمهوری سال 88 است. فائزه هاشمی خود تجربه تلخ و شیرین پیروزی قاطع و شکست سنگین در دو دوره انتخابات مجالس پنجم و ششم را دارد یکی از حامیان سرسخت میرحسین موسوی قبل و بعد از انتخابات ریاست جمهوری بود. نطق انتخاباتی فائزه هاشمی در مراسم سالگرد دوم خرداد در سالن 12 هزار نفری ورزشگاه آزادی در خصوص دولت نهم و رئیس جمهور وقت محل بحث های مختلفی دررسانه ها شد. برخی از چهره های سیاسی به همراه رسانه های اصولگرا معتقد بودند که فائزه هاشمی در این سخنرانی صریحا به رئیس جمهور کشور و مردمی که به وی رای داده اند، توهین کرده است.
 
فائزه در حوادث بعد از انتخابات هم با چند بار دستگیری در اغتشاشات و سخنانی که علیه مقامات ارشد نظام داشت خبرساز شد. اخبار دستگیری و بازداشت هایی که به سرعت لغو می شد مورد توجه رسانه ها قرار گرفت.
 
5. سرور برومند: سرور برومند و دخترش فطمه رجب پور مربیان مهدکودک «آوای باران» بودند که در روز 25 خرداد 1388 پس از راهپیمایی معترضین، با یورش تعدادی از اغتشاشگران به ساختمان مهدکودک و تیراندازی به ساکنان آن مورد اصابت گلوله از ناحیه سر و پشت و حنجره قرار گرفتند و به شهادت رسیدند. اگر چه نام این دو شهید به مانند برخی نامها آنچنان منعکس نشد اما ماجرای تلخ شهادتشان در رسانه های داخلی تاحدودی مورد توجه قرار گرفت.
 
6. ندا آقا سلطان: یکی از قربانیان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری که عصر 30 خرداد در منطقه ای دور از مسیر تظاهرات معترضان به نتایج انتخابات به طرز مشکوکی به دلیل اصابت گلوله به سینه اش کشته شد. ندا آقا سلطان که از سوی رسانه های اپوزسیون نظام و حتی نمایندگان کنگره آمریکا چون سناتور مک کین شهید خوانده شد.
 
 تنها دقایقی پس از این حادثه فیلم با کیفیتی از لحظه مرگ آقا سلطان و حتی فیلم های کوتاهی از حضور وی در تظاهرات در سطح گسترده ای در اینترنت منتشر شد. کلید واژه "ندا آقا سلطان" ظرف مدت کوتاهی به میلیون ها صفحه از نتایج جستجوی اینترنتی تبدیل شد.
 
7. سعیده پورآقایی: در اوج روزهای پرالتهاب پس از انتخابات و در شرایطی که رسانه های کاندیدای معترض و به تبع آن رسانه های اپوزسیون به صورت دائمی فهرست های مختلف و متنوعی را از کشتگان انتخابات ارائه می کردند، خبر دستگیری تجاوز و قتل دختری به نام سعیده پورآقایی توجه بسیاری را به خود جلب کرد. انتشار تصایور این دختر در روزهای بعد و اعلام اخبار ضد و نقیضی از برگزاری مراسم ختم وی به یکی از چریان های پررنگ رسانه ای تبدیل شده بود. میر حسین موسوی همانطور که قبلا قول داده بود در مراسم ختم سعیده پورآقایی شرکت کرد و به ابراز احساسات حضار در این مراسم پاسخ داد. گفتگوها و اخبار مختلفی درباره سعید پورآقایی در رسانه های جریان معترض منتشر می شد و انتقادات در خصوص شکنجه و قتل وی صفحات اینترنتی و شبکه های ماهواره ای را پر کرده بود.
 
 در اوج این داستان اما، به یکباره گفتگویی پخش شد که سعید پورآقایی به همراه مادرش در منزل پدری با خبرنگار رسانه ملی صحبت می کرد. انتشار خبر زنده بودن دختری که رهبر جریان معترض در مراسم ختم وی نیز شرکت کرده و رسانه های منتسب به وی انتقادات فراوانی را در خصوص شکنجه و قتل وی منتشر کرده بودند جنجال رسانه ای شدیدی به راه انداخت .


 
8. ترانه موسوی: خبر ابتدایی بسیار رقت انگیز و وحشتناک بود. دختری به نام ترانه که اتفاقا نام فامیل آن با یکی از کاندیداهای معترض انتخابات یکی بود، در تجمع مقابل مسجد قبا توسط نیروهای انتظامی و امنیتی دستگیر شده و به دلیل شدت شکنجه و تجاوز فوت کرده بود. در این خبر تصریح شده بود که ماموران به دلیل ترس از عواقب اقدام خود پیکر ترانه موسوی را با اسید سوزانده و در بیابان های قزوین رها کرده اند.
 
خبرهای بعدی هم، همگی تشریح جزئیات وحشتناکی از تجاوز و قتل بی رحمانه زنی بود که علی الظاهر تنها جرم وی حضور در تظاهرات مقابل مسجد قبا در تهران بود.
 
 نکته قابل توجه در خبرهای ترانه موسوی انتشار تنها یک تصویر منتسب به وی بود که مورد انتقاد جدی رسانه های اصولگرا قرار گرفت. این رسانه ها ادعا می کردند که چرا بعد از گذشت چند ماه از انتشار اخبار مختلف و بعضا متناقض در خصوص ترانه موسوی و نحوه مرگ وی بر خلاف مواردی چون نداآقا سلطان تنها یک عکس سیاه و سفید پرسنلی از وی منتشر شده و هیچ خبر و یا تصویری که به شناسایی هویت وی کمک کند، از سوی خانواده یا نزدیکان وی منتشر نشده است.
 
برخی رسانه ها نیز در فراخوانی سراسری از همه فارسی زبانان و ایرانیان داخل و خارج از کشور خواستند که با ارسال اخبار، تصاویر و اطلاعات تکمیلی به شناسایی هویت وی کمک کنند. فراخوانی که طبق ادعای رسانه های اصولگرا هیچ پاسخی به آن داده نشد.
 
بعدها مشخص شد که ترانه موسوی در کانادا مشغول زندگی روزمره خود است و خانواده وی در گفتگویی تلویزیونی به این امر صحه گذاشتند. با این حال تصویرمنتسب به وی مدتها به عنوان یکی از نمادهای اصلی تجمع گروه های اپوزسیون خارج از کشور در اروپا و آمریکا تبدیل شد.
 
9.عاطفه امام: دختر جواد امام دیگر چهره رسانه‌ای روزهای پس از انتخابات بود. جواد امام یکی از اعضای ستاد انتخاباتی موسوی و عضو سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بود. پس از دستگیری جواد امام در روزهای ابتدایی پس از انتخابات سایت‌های خبری این جریان مدعی شدند که دختر جواد امام نیز توسط نیروهای امنیتی دستگیر و به محل نامعلومی منتقل شده است. شبکه خبری بی بی سی با استناد به مصاحبه‌ای با همسر جواد امام نسبت به سرنوشت عاطفه امام ابراز نگرانی کرد و حتی نام عاطفه امام در برخی فهرست‌های شهدا و مفقودین این جریان جای گفت.
 
 اما به فاصله تنها چند روز همسر جواد امام در مصاحبه‌ با پایگاه خبری فراکسیون اقلیت مجلس که خود از رسانه‌های حامی معترضین محسوب می‌شد ربوده شدن عاطفه امام را تکذیب کرد و انتشار چنین اخباری را تنها ماجراجویی دختر خود عنوان کرد.
 
همزمان برخی رسانه ها از نقش پدر وی در پروژه موسوم به نوارسازان که سناریو مشابهی با ماجرای ربوده شدن عاطفه امام را داشت پرده برداشتند.
 
10. بانوی ایثارگر گمنام: شامگاه سی‌خرداد، مردمی که پای رسانه ملی نشسته و اخبار سراسری را مشاهده می کردند با صحنه های دلخراش ضرب و شتم یک مرد موتورسوار با ظاهر انقلابی توسط عده ای از معترضین روبرو شدند. مردی که از موتور خود سقوط کرده و به طرز رقت انگیزی زیر دست و پای این معترضین عصبانی درحال آسیب دیدن بود.
 
اما نکته ای امیدبخشی که در این فیلم از چشم مردم و رسانه ها دور نماند تلاش یک زن هموطن برای نجات این مرد از دست اغتشاشگران بود. تلاشی که احتمالا به آسیب دیدن خود وی نیز منجر شده بود. رسانه ها بارها و بارها صحنه تلاش این زن فداکار ایرانی برای نجات مرد موتور سوار را برای مردم پخش کردند.
 
اگر چه نامی از این زن در رسانه ها برده نشد و مردم ایران او را به اسم نشناختند اما بی شک اقدام وی در حافظه تاریخی مردم ایران ثبت شد.

منبع: خبرگزاری مهر

 باز نشر: مجله اینترنتی Bartarinha.ir





تاریخ : چهارشنبه 90/4/1 | 10:28 صبح | نویسنده : سیدسعیدبهروزجزین | نظرات ()
<   <<   41   42   43   44   45   >>   >
لطفا از دیگر مطالب نیز دیدن فرمایید
طول ناحیه در قالب بزرگتر از حد مجاز
.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • بی بی مارکت
  • ttp://www.bachehayeghalam.ir/sitefiles/bgh_sound_player.php">