خوراکی فوق العاده در درمان سرفه

قبل از اینکه به جستجو در داروخانه بپردازید تا یک شربت ضد سرفه پیدا کنید، یک قاشق عسل را امتحان کنید. مطمئناً نتیج? آن فوری و معجزه آسا نیست، اما یک تحقیق علمی نشان داده است که عسل با خواص منحصر به فردش، جایگزین بسیار مناسبی برای شربت سرفه است.
عسل یا شربت ضد سرفه؟
بسیاری از فرآورده های ضد سرفه و ضد عفونی کننده های مجاری تنفسی بدون نسخه در داروخانه ها به فروش میرسند. از سوی دیگر، وقتی به خاطر سرفه های خشک آنفولانزای قبلی مان پزشک، شربت ضد سرفه تجویز میکند، تمایل به نگه داری آن داریم. این شربت ها عموماً بر پای? دکسترومتورفان قرار دارند. مدام تأثیرگذاری این داروها زیر سئوال میرود ولی از آنجایی که اثر منفی هم ندارند، از آنها استفاده میکنیم چون تصور میکنیم این کار بهتر از هیچ کاری نکردن، است. اما یک جایگزین دیگر با خواص طبیعی وجود دارد و آن "عسل" است.
خواص عسل، سرفه را تسکین میدهند
آثار عسل در بین برخی بچه های 2 تا 18 سال که سرفه میکردند و دچار آبریزش بینی بودند، طی 7 روز مقایسه شد. برخی از این کودکان دقیقاً فبل از خواب 1 قاشق عسل و برخی دیگر شربت ضد سرفه دریافت کرده بودند و برخی دیگر هیچ. تکرار سرفه ها، شدت شان و میزان ناراحتی که طی خواب ایجاد میکردند، با هم مقایسه شدند.
این پارامترها بین هم? بچه ها تغییر کرد، اما بچه هایی که عسل خورده بودند، بهبودی بیشتر از خود نشان دادند. تأثیر بالای این درمان خانگی از طریق خواص این ماد? غذایی توجیه میشود. اول از همه اینکه، بلعیدن عسل باعث افزایش ترشح بزاق و مخاط هایی میشوند که گلو را نرم میکنند. از سوی دیگر، شیرینی بسیار زیاد، اُپئید آندوژن تولید میکند. در نهایت، عسل هم یک آنتی اکسیدان است و هم یک ضد میکروب.
توجه داشته باشید که، در صورت وجود سرفه های بسیار شدید و طولانی مدت، تأثیر عسل بسیار ناچیز خواهد بود، در این موارد باید به پزشک معالج مراجعه کنید یا نظر داروساز را جویا شوید. از لحاظ منطقی، بهتر است که در صورت عفونت های خفیف، به جای اینکه در جعب? داروها دنبال شربت ضد سرفه بگردید، به کودک بالای یک سال تان (و بزرگسال) هر شب، قبل از خواب یک قاشق عسل بدهید .
در مورد نام زیبای کشورمان ایران چه میدانید؟

واژهی ایران که در پارسی میانه به شکل «اران»(er?n) بوده، و برگرفته از شکلهای قدیمی «آریانا» یعنی سرزمین آریاییهاست.
اتاق های این هتل لوکس مشرف به بزرگترین آکواریوم استوانه ای جهان موسوم به "آکوادوم" هستند. میهمانان هتل می توانند با استفاده از آسانسور شیشه ای به رستوران تعبیه شده در طبقه آخر مراجعه و از مناظر دیدنی آکواریوم استوانه ای با ارتفاع بیش از 25 متر دیدن کنند.





مهمترین علامت بیماری های قلبی

دبیر علمی پنجمین سمپوزیوم اینترونشنال کاردیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی، ضمن بیان اینکه درد و احساس سنگینی در قفسه سینه، مهمترین علامت بیماریهای قلبی است،عنوان کرد: البته درد در قفسه سینه عوامل متعددی دارد، اما اگر به علت بروز ناراحتی قلبی تظاهر کرده باشد معمولا با فعالیت و استرسهای شدید روحی آغاز و با استراحت بهتر میشود.
دکتر فرهاد شاکریان با اشاره به اینکه بیمارستان قلب شهید رجایی، نخستین مرکز آموزشی و درمانی اینترونشنال کاردیولوژی در تمام کشور بوده و اکنون نیز بزرگترین مرکز در زمینه آموزش این رشته و جذب فلوشیپ است، گفت: روش کاردیولوژی 35 سال در دنیا سابقه دارد و شامل انجام اعمال جراحی بسته چون آنژیوپلاستی قلب میشود.
وی ادامه داد: در کاردیولوژی دسترسی از طریق رگهای بزرگ داخل بدن چون رگهای پا و دست صورت میگیرد. در این روش وسایلی نظیر استنت، بالن و فنر وارد قلب شده و اعمال جراحی چون رفع انسداد عروق یا بستن سوراخ مادرزدای بین دو حفره قلب انجام میشود.
شاکریان ضمن بیان اینکه در بکارگیری روش کاردیولوژی برای انجام اعمال جراحی، بیمار بیهوش نمیشود، بستری کوتاه مدت دارد و عوارض بیهوشی، زخم، باز شدن قفسه سینه و ایست قلبی در هنگام عمل را تحمل نمی کند، عنوان کرد: در این سپوزیوم نیز به دستاوردهای جدید این رشته، عوارضهای احتمالی و راههای پیشگیری از آنها، پرداخته میشود.
این متخصص قلب و عروق اضافه کرد: عمل های باز قلب در تمام دنیا از جمله ایران به سرعت در حال کاهش بوده و علت آن هم گسترش راههای جدید درمان است که در راس آنها کاردیولوژی قرار دارد. در مجموع با افت قابل توجه عملهای جراحی باز در سالهای اخیر مواجه هستیم.
دبیر علمی پنجمین سمپوزیوم اینترونشنال کاردیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی، با اشاره به اینکه تنگی عروق کرونر، بالاترین آمار مربوط به جراحیهای بسته را به خود اختصاص داده است اظهار کرد: تنها جراحیهای بسیار پیچیده به صورت باز جراحی میشوند.
شاکریان اضافه کرد: شیوع بیماریهای قلبی مادرزادی، به طور متوسط کمتر از یک درصد است. به این معنا که کمتر از یک درصد نوزادانی که به دنیا میآیند، بیماری قلبی مادرزادی دارند که به محض تشخیص باید درمان شوند.
وی درباره تنگی عروق کرونر توضیح داد: تنگی عروق با صنعتی تر شدن جوامع گسترش یافت و اکنون از شایعترین علتهای مرگ و میر در جهان است. از جمله عوامل خطرساز ابتلا به این بیماری میتوان به چربی و فشار خون بالا، دیابت، کم تحرکی، رژیمهای غذایی نامناسب، استعمال دخانیات و همچنین عوامل ژنتیکی اشاره کرد.
به گفته شاکریان، ژنتیک نقش مهمی در بروز بیماری های قلبی دارد و به طور معمول اشخاصی که به علت برخورداری از زمینههای ژنتیکی دچار بیماریهای قلبی-عروقی میشوند، در سنین پایینتر، درگیریهای وسیع تری پیدا میکنند.
دبیر علمی پنجمین سمپوزیوم اینترونشنال کاردیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی به مردم توصیه کرد کهسعی کنند زندگی سالمی هم از نظر تغذیهای و هم از لحاظ اجتناب از مصرف دخانیات، کنترل چربی، قند، فشار خون و چکاپ منظم داشته باشند و در صورت بروز علائم شایع بیماریهای قلبی که شامل درد قفسه سینه و محدودیت فعالیت می شود به پزشک مراجعه کنند تا بتوان در صورت مشاهده بیماری هر چه سریعتر به امر درمان پرداخت.
وی ادامه داد: مهمترین علامت بیماری های قلبی، درد یا احساس سنگینی در قفسه سینه است. البته علل متعددی می تواند داشته باشد که مهمترین آنها بیماریهای قلبی است. در صورتی که درد قفسه سینه به دنبال بروز ناراحتی قلبی ایجاد شده باشد معمولا با فعالیت و استرسهای شدید روحی آغاز و با استراحت بهتر میشود.
دبیر علمی پنجمین سمپوزیوم اینترونشنال کاردیولوژی بیمارستان قلب شهید رجایی، در ادامه تپش قلب را یک علامت غیر اختصاصی برای بیماریهای قلبی دانست و عنوان کرد: ممکن است هر شخصی که ورزش میکند، دچار تپش قلب بشود. تپش قلب به معنای احساس کردن ضربان قلب است که در حالت عادی صورت نمی پذیرد، اما زمانی که شما این ضربان را احساس میکنید، یعنی دچار تپش قلب شدهاید.
دانشمندان با مطالعه ده ساله برساختار مغزی 260 فرد بزرگسال سالم دریافتند: در افرادی که به طور منظم ماهی مصرف می کنند میزان انقباض مغزی آنها کمتر بود و در این افراد احتمال پیشرفت بیماری آلزایمر کم است.
دکتر «راجی» یکی از پژوهشگران در این باره گفت: این تأثیر به دلیل وجود اسیدهای چرب امگا-3 است که به عنوان کاهش دهنده التهاب شناخته شده و فواید فیزیولوژیکی دیگری هم در پی دارد.
منبع : Isna.ir
ویتامین ب و زرشک

یک کارشناس تغذیه گفت: به دلیل وجود ویتامین B فراوان در زرشک، این ماده غذایی میتواند در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی داشته باشد.
یوسف نقیایی گفت: زرشک یک نوع میوه است و در گروه میوه جات قرار میگیرد.
وی گفت: یکی از بهترین ترکیبات موجود در زرشک، ویتامین B فراوان است که در پیشگیری از سرماخوردگی نقش مهمی دارد. همچنین وجود اسیدهای عالی فروان در این میوه که سبب مزه ترش آن میشوند میتواند در جذب آهن نقش بسزایی داشته باشد.
وی ادامه داد: همچنین آهن موجود در زرشک قابل توجه است. از سایر ویتامینهای موجود در این میوه میتوان به ویتامینهای گروه B بخصوص ویتامین B1 ,B2 اشاره کرد که ویتامینB1 یا تیامین میتواند عوارض عصبی و حتی پرخاشگری را بهبود بخشد.
دیدبرگزاری انتخابات درون حزبی نامزدهای جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در انجمن های حزبی در ایالت آیوا

یک مجسمه بزرگ برفی از اژدها در پارک سونگشوتانگ در شمالغرب چین

افتادن یک درخت بزرگ در اثر توفان روی یک اتوبوس در ویتلی بریتانیا

برگزاری جشن سال نو در آکواریوم توکیو

تظاهرات مردم کره شمالی در میدان کیم ایل سونگ پیونگ یانگ در حمایت از رهبر جدید این کشور

برگزاری مرحله نهایی انتخابات پارلمانی مصر

معاینه دندان های یک شیر آبی در باغ وحش دویسبورگ آلمان

باغ وحشی در چین

مسابقات اسکی در اتریش

حمله تروریستی در پیشاور پاکستان

یک خر فروشی در صنعا

بدون شرح!



سیر گیاهی است دو ساله با پیازی مرکب از پیازچه و ساقه راست که در انتهای آن گلی چتری که شامل چندین پیازچه است، قرار دارد. این گیاه از زمان های گذشته به عنوان یکی از گیاهان مهم دارویی و چاشنی غذایی کشت میشده است.
اشکال مختلف سیر
قرص سیر: حاوی پودر سیر خشک شده است که بهترین شکل دارویی آن بوده و خواص و مواد موجود در آن تا حدودی شبیه سیر تازه است.
سیر ترشی: سیر وقتی به صورت ترشی در میآید، دستخوش تغییراتی خواهد شد که به حرارت محیط، نوع سرکه، زمان نگهداری و… بستگی دارد، ولی در اکثر موارد دارای خواصی شبیه به سیر تازه است.
ترکیبات موجود در سیر تا زمانی که پوست حبهها جدا نشده باشد، با زمانی که سیر پوست کنده و خرد شود کمی متفاوت است، یعنی به محض له شدن سیر و مجاور شدن آن با هوا تغییراتی در آن روی میدهد. چون مواد موثر سیر نسبت به هوا و به ویژه حرارت حساس هستند، هر چه سیر بیشتر حرارت داده شود خواص آن کمتر میشود، بنابراین اثر سیر در غذاهای پخته و سرخ شده به مراتب کمتر از سیر تازه است.
موارد احتیاط مصرف سیر
* در زنان باردار و شیرده
* در برخی موارد در کودکان
* همچنین سیر ممکن است در برخی افراد منجر به ناراحتیهای دستگاه گوارش مانند تحریک پذیری، سوءهاضمه، سوزش سر دل، تغییر در فلور میکروبی روده یا واکنشهای آلرژیکی شود.
مداومت در مصرف سیر به تدریج باعث ریختن موی سفید و روییدن موی سیاه میشود
* معمولاً اثرات جانبی مصرف سیر خفیف و غیر متداول است. ظاهراً سیر تأثیری بر متابولیسم داروها ندارد، اما بیمارانی که از داروهای ضد انعقاد مانند آسپرین استفاده میکنند، باید در مصرف سیر احتیاط نمایند. از این رو افرادی که جراحی میکنند، باید 7 تا 10 روز پیش از جراحی از خوردن سیر خودداری کنند، چرا که سیر زمان خونریزی را طولانیتر میکند.
اثرات سیر
* آنتیاکسیدانی: سیر سطوح سرمی دو آنزیم آنتیاکسیدانی کاتالاز و گلوتاتیون پراکسیداز را افزایش میدهد و با خنثی نمودن رادیکالهای آزاد اکسیژن که برای سلولها مضر هستند، موجب محافظت از آنها میشود، لذا برای مراقبت از پوست و مو از سیر برای ترمیم موهای آسیب دیده و کاهش ریزش مو استفاده میگردد.
* آنتیاسکلروزی: آترواسکلروز در نتیجه تجمع لیپیدهای درون و برون سلولی ایجاد میشود. عصاره سیر بیوسنتز کلسترول استرها و تری گلیسیرید را در سلولهای آترواسکلروزی و فعالیت آنزیم مهم در تشکیل کلسترول استرها (که عامل مهم در تجمع چربی اضافی در سلولها هستند) را محدود میکند.
* آنتیهیپرلیپیدمی: محدودیت سنتز کلسترول توسط کبد بستگی به میزان آنزیم HMG-COA ردوکتاز (آنزیم دخیل در بیوسنتز کلسترول) دارد که عصاره سیر به صورت غیر مستقیم بر این مقدار تأثیرگذار است.
* ضد تجمع پلاکتی و فیبرینولیتیک: عصاره سیر با افزایش میزان آدنوزین مونوفسفات حلقوی تشکیل لخته را در رگها کاهش میدهد.
* ضد پرفشاری خون: سیر به دلیل داشتن آلیسین و آجون که از مواد موثر آن هستند اثر گشاد کنندگی بر ماهیچههای صاف عروق داشته و منجر به کاهش فشار خون میشود. بر اساس مطالعات انجام شده این کاهش در فشار خون به میزان متوسط بوده و بیشتر در فشار خون سیستول مشهود است.
* ضد سرطانی: بر اساس مطالعات انجام شده بین مصرف سیر و انواع مختلفی از سرطانها از جمله سرطان معده، کولون و حنجره ارتباط معکوس وجود دارد.
* ضد میکروبی: بررسیهای انجام شده نشان دادهاند که اثر ضد میکروبی آلیسین به دلیل خواص آن در محدود کردن فعالیت آنزیمهای تیولدار میکروارگانیسمها میباشد.
برای خواص ضد میکروبی سیر موارد زیر نیز بیان گردیده است:
- خوردن سیر خام باکتریهای عفونی رودهها را از بین میبرد.
- قطره بینی سیر ویروسهای عامل سرماخوردگی و آنفلوانزا را از بین میبرد.
- ترکیبات گوگردی سیر باکتریها و ویروسهای ریه و ناحیه برونش را از بین میبرد.
- آب و یا روغن سیر که روی عفونت قارچی انگشتان پا مالیده میشود، باکتری استافیلوکوکوس و سایر عفونتهای پوستی را از بین میبرد.
- سیر دارای اثرات ضد باکتری و ضد قارچ است، لذا برای برطرف شدن شوره سر که به علت قارچ مالاسزیا فورفور به وجود میآید بکار میرود. ترکیبات گوگرددار سیر نیز در برطرف شدن شوره سر موثرند.
* هیپوگلایسمیک: بر اساس مطالعات انجام شده اثر هیپوگلایسمیک (کاهنده قند خون) سیر میتواند به دلیل خاصیت آن در افزایش آزاد سازی انسولین از سلولهای بتای پانکراس یا جدا شدن بیشتر انسولین از اشکال باند شده آن و افزایش حساسیت انسولینی سلولها باشد. به همین دلیل مصرف آن به افراد دیابتی توصیه میشود.
چگونه بوی بد سیر را از بین ببریم؟
سیر در کنار خواص با ارزشی که دارد موجب بوی بد دهان میشود و این مشکلی است که چون بسیاری از افراد راه حل آن را نمیدانند از مصرف آن خودداری می کنند. زمانی که با خوردن غذاهای حاوی سیر دهان بدبو میشود، باید از خوشبوکنندههای دهان استفاده کرد و البته این کار را باید به کرات انجام داد، یعنی تقریباً هر نیم تا یک ساعت یکبار، تا زمانی که ماده غذایی از جریان خون پاک شود که معمولاً این روند حدود 24 ساعت به طول میانجامد. در این میان مسواک زدن هم کمک میکند، اما نمیتوان مسواک را همیشه در دهان نگه داشت.
یکی از بهترین راههای مبارزه با بوی بد دهان، خوردن بعضی خوراکیها پس از غذاهای بودار است که در زیر به چند مورد از آنها اشاره میشود:
1- لیمو: خوردن یک قاچ لیمو یا افزودن آن به غذا به عنوان چاشنی یا حتی افزودن آن به لیوان آب خود، اثر معجزه آسایی دارد. آب نباتهای لیمویی نیز همان خاصیت را دارند.
2- جعفری یا سایر چاشنیهای سبز: جویدن برگهای تازه جعفری، ریحان و رزماری (اکلیل کوهی) موجب آزادسازی روغنهای آنها میشود که حس تازگی به دهان میدهد.
3- سیب، گلابی و هویج: این خوراکیها دارای فیبر زیادی هستند که جویدن آنها باعث ترشح بیشتر بزاق دهان شده و دهان را تمیز میکنند.
4- ادویههای قابل جویدن: جویدن فقط چند دانه تخم انیسون (بادیان رومی)، هل، گشنیز یا رازیانه باعث تازه و خوشبو شدن دهان خصوصاً پس از صرف غذای حاوی سیر میشود.
5- برگ نعنا یا چوب دارچین: هر یک از این دو، طعم و بوی شبه گوگردی پیاز و سیر را رفع میکند. علاوه بر آن، وجود یک سری روغنهای اساسی در دارچین با نوعی میکروب دهانی مبارزه میکند. آدامسهای نعناعی یا دارچینی هم تأثیری مشابه دارند.
6- عسل: برای از بین بردن بوی سیر میتوان نیم ساعت پس از خوردن آن، یک قاشق عسل خورد.
7- کاهو: خوردن سبزیهایی مثل کاهو نیز موثر است، زیرا کلروفیل موجود در سبزیها بوی سیر را رفع میکند.
خواص سیر از دیدگاه طب سنتی
* رسوبات خون را حل میکند.
* در درد مفاصل، نقرس و روماتیسم توصیه میشود.
* مدر و پایین آورنده فشار خون است.
* بهترین درمان برای فراموشی، ضعف حافظه و سرگیجه است.
* خوردن سیر عضلات قلب را به نشاط میآورد و گردش خون را منظم میکند.
* مجاری تنفس و خون را پاک کرده و به این وسیله از تنگی نفس میکاهد.
* در درمان پارهای از سلهای ریوی، اسهال و برونشیت، سردرد و زکام مزمن مفید است.
* پوست بدن را خوشرنگ میکند.
* رودهها را از عفونتها پاک میکند (به خصوص در اطفال) و با این خاصیت انسان را در مقابل بیماری تیفوئید و دیفتری محافظت میکند.
* سنگ کلیه و کرمهای نازک شکم اطفال را نابود میکند.
* فلج و رعشه را معالجه کرده و برای مالاریا و بی خوابی خیلی مفید است. خوردن سیر عضلات قلب را به نشاط میآورد و گردش خون را منظم میکند
* برای درمان میخچه و زگیل باید سیر را نرم کرده و به صورت مرهم روی میخچه و زگیل بگذارید تا همانطور بماند و هر چند وقت آن را تکرار کنید.
* مالیدن آن روی محل گزیدگی، سوزش و درد را تسکین میدهد.
* تقویت کننده دستگاه دفاعی بدن و دارای خاصیت ضد سرطانی و ضد سرماخوردگی است.
* مصرف سیر قند خون مبتلایان به مرض قند (دیابت) را میکاهد.
* اثر سمی نیکوتینی که از دود سیگار حاصل میشود را برطرف میکند؛ لذا چنانچه معتادان به سیگار به علت نیکوتین دچار ناراحتیهای هاضمه و قلب شده باشند، با مصرف سیر احساس بهبودی میکنند.
* مداومت در مصرف سیر به تدریج باعث ریختن موی سفید و روییدن موی سیاه میشود.
* سیر پخته را چنانچه بر روی مو و پوست بمالند کشنده شپش است.
* اگر این فرآورده را در محل دردهای مفاصل و قولنج بمالند، درد و ناراحتی را تسکین خواهد داد.
* مخلوط سیر با سرکه ورم اعضا را برطرف میکند.
* به خاطر بوی نامطبوع سیر بهتر است به طور کامل آن را خرد نموده و در شیر حل کنید. این عمل برای درمان فشار خون بالا، تصلب شرایین، ناراحتیهای گوارشی (اسهال و اتساع روده) و التهاب مخاط برونشها مفید است.
* مصرف روزانه سیر تازه، از کبد در برابر سموم دارویی و شیمیایی محافظت میکند.
مقدار مصرف سیر
به صورت معمول استفاده روزانه به مقدار 4 گرم از سیر تازه (1 حبه متوسط) یا مقادیر معادل آن از سایر محصولات سیر توصیه میشود تا در طول زمان اثرات دارویی خود را بر جای گذارد.
سلامت نیوز