سرسره یخی در فستیوال مجسمه های یخی در هاربین چین
نوزادان تازه متولد شده در بیمارستانی در ساکسونی آلمان
هنر رنگ آمیزی بدن (چین)
اعتراضات به افزایش قیمت سوخت در پیشاور پاکستان
انتقال حسنی مبارک رییس جمهوری مخلوع مصر به دادگاه برای محاکمه
امپراتور ژاپن و همسرش در مراسم سال نو میلادی
تابلو نقاشی نیست عکسی زیبا از منطقه توسکانی ایتالیا است
ساخت دهها آدم برفی در پارکی در مسکو
اجرای مراسم آتش بازی در جامو هند
جشن های شب سال نو میلادی در سرتاسر جهان
نیوت گینگریچ نامزد جمهوریخواه انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در کنار همسر و نوه هایش در جریان کمپین انتخاباتی در فروشگاهی در ایالت آیوا
برگزاری مانور دریایی 10 روزه ایران در آب های تنگه هرمز
جشنواره چراغ های یخی در هاربین چین
جنگل های انبوه و زیبای هایلند اسکاتلند
تیم فوتبال سگ ها در ملبورن استرالیا
پارک ملی کنیا. فیل ها برای در امان ماندن از حشرات بدن خود را با شن می پوشانند
تصویری جالب از ابر در یورکشایر غربی در بریتانیا
جشن کریسمس فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی
درگیری کشیشان ارمنی با کشیشان ارتودوکس یونانی در کلیسای مهد در بیت لحم
هتلی کاملا یخی در کوه های فاگاراس رومانی. اقامت یک شب در این هتل برای هر نفر حدود 35 یورو است. دمای هوا در اتاق های این هتل بین 2 درجه زیر صفر تا 2 درجه بالای صفر است
عکس گرفتن یک عروس و داماد چینی در بین درختان یخ زده در پارکی در استان جیلین
مخالفان حسنی مبارک رییس جمهوری مخلوع مصر در بیرون ساختمان دادگاه وی در قاهره تجمع کرده اند
آمادگی برای جشن های سال نوی چینی در استان یونچنگ چین
معبد کریشنا در هند
یک نوجوان مسلح یمنی در صنعا
سقوط یک هواپیمای توپولف روسی در منطقه اوش قرقیزستان
دندان های یک ماهی آدمخوار در گینه بیسائو نام این ماهی پاکو است
حمله کروکودیل باغ وحشی درسیدنی استرالیا دو نگهبان را فراری داد و آرواره های این کروکودیل در نهایت ماشین چمن زنی را گرفت
فستیوال سالانه گاوبازی در کاستاریکا
اوباما در حال گذراندن تعطیلات سال نو با خانواده در هاوایی
لاک زدن به ناخن های پای یک فیل در نپال
صید یک ماهی بزرگ در دریاچه ای یخ زده در جیلین چین
یک حمام سنتی ترک در استانبول
تلف شدن یک وال 12 متری در ساحل اولد هانستونتون بریتانیا
مراسم تشییع کیم جونگ ایل رهبر متوفی کره شمالی در پیونگ یانگ
عصر ایران
گزارشهای دریافتی از آمریکا حاکیست : یکی از فعالان جنبش وال استریت پلاکاردی را با این مضمون برداشته و در آن قید کرده است: " وال استریت (بازار بورس نیویورک) عاشق اسرائیل است و پول تمام تفنگ، هواپیما و تانکهای آن برای ... و توسط شما پرداخت میشود".
لازم به ذکر است، بخش اعظم کمکهای نظامی رژیم صهیونیستی توسط شرکتهایی که مالکیت آن بهعهده یهودیان است، پرداخته میشود.
منبع: عصرایران
از جمله این محصولات و مأکولات که در گذشته خبر آن در رسانه های مختلف منتشر شده ماء الشعیرهای الکل دار، آدامس های جنسی و غیره بوده است.
اما این بار سخن ما در مورد یک نوع بیسکویت ساخت کشور تایلند است که به وفور در فروشگاه های مختلف تهران و دیگر شهرهای کشورمان دیده می شود و به فروش می رسد.
نام این بیسکویت «choco.pie» است. بر اساس نوشته پشت بسته این بیسکویت، در تولید آن از "ژلاتین گاو" استفاده شده که بر اساس فتوای مراجع تقلید خوردن آن حرام است.
منبع: تابناک
تنها چند روز از آغاز سال نو میلادی، هزاران نفر از مردم ایالت کالیفرنیا با سر دادن شعارهایی همچون "ما 99 درصد هستیم"، "حراج خانه ها را متوقف کنید" در اعتراض به نظام سرمایه داری، فقر، تورم و بیکاری در خیابانهای شهر پاسادنا تظاهرات کردند.
این تظاهرات که گفته می شود یکی از گسترده ترین تظاهرات علیه نظام سرمایه داری در دومین روز از سال نو میلادی بود، درحالی برگزار شد که مردم نیویورک یکشنبه گذشته در اعتراض به شکاف طبقاتی موجود در خیابانهای اطراف این پارک تجمع کرده و در جریان این تظاهرات 70 نفر بازداشت شدند.
جنبش تسخیر وال استریت هنگامی آغاز شد که گروهی از مردم در مرکز تجاری نیویورک در اعتراض به نابرابری های گسترده و فساد در سطوح بالا، تجمع کردند. با وجود مانع تراشی های پلیس و دستگیریهای گسترده، جنبش "تصرف" اکنون به دیگر شهرهای بزرگ آمریکا نیز رسیده است.
این جنبش همچنین الهام بخش تظاهرات و اعتراضات مشابه در کشورهای مختلف جهان از جمله استرالیا، انگلیس، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، ایرلند و پرتغال بوده است. درهمین حال در کانادا، نیروهای پلیس روز چهارشنبه تعدادی از معترضان جنبش موسوم به تصرف تورنتو را بازداشت کردند.
منبع: مهر
تمامی خودروهای زیر 15 میلیون تومانی واردات در آذرماه تولید کارخانه های هیوندا،کیا و تویوتا بوده است، مدل تمامی این خودروها 2011 و 2011 است و تنها معدودی در سال 2010 تولید شده اند.
درمیان فهرست مقدماتی گمرک ارزان ترین محموله ثبت شده مربوط به 100 دستگاه لکسوس 350rx است که قیمت هر کدام از این خودروها با قیمت 3.3 میلیون تومان به ثبت رسیده است.
البته با توجه به آنکه این آمارها مقدماتی بوده و احتمال اشکال در آنها وجود دارد نمی توان این ارقام را درست دانست، البته این مدل خودرو در بازار داخلی در حال حاضر باقیمتی حدود 150 میلیون تومان در بازار عرضه می شود البته به دلیل تحریم ها این نوع خودرو که در امریکا تولید می شود به بازار وارد نمی شود.
به غیر از آن مورد ارزان ترین خودروی وارداتی ثبت شده در آذرماه دو دستگاه خودروی رنو لتیتیود با قیمتی معادل 8.9 میلیون تومان به ثبت رسیده است.
در مجموع می توان گفت در جمع خودروهای ارزان قیمت وارداتی طی مرداد ماه بیشترین تعداد مربوط به محصولات کارخانه کیا بوده است.
منبع: عصرایران
عاقبت لگد به گربه سیاه زدن
شاهزاده بهدادالسلطنه جوانی برومند و برازنده بود. منصب امیرلشگری داشته در سن 16 سالگی. از قضای روزگار غدار گویا شبی در حوالی سنگلج لگدی بر گربه سیاهی زده با شمشیر سر گربه منکوب را قطع میکند. غافل از آنکه وی از اجله اجنه بوده که به هیئت گربهای سیاه بر سر راه وی ظاهر گشته است. از همان شب دچار ضعف قوای دماغی گشته و تا 40 روز پس از آن چنان بخارات دماغی وی مختل شد که آثار مرض مالیخولیا در وجودش مشهود بوده و زار و نزار گشته.
ظلالله آنچه از اطباء داخله و خارجه مملکت بر بالین وی آورد، افاقه نکرد. جنگیران و دعانویسان و مسخرکنندگان از ما بهتران از چهارگوشه مملکت جمع گشته، هرچه کوشیدند و طلسم و حرز و باطلالسحر به کار بستند، اطوار بهدادالسلطنه بهبود نیافت. چندان که از دربخانه گریخت و تا آخر عمر در اطوار مجنونان به سر برد و دیگر از وی خبری یافت نشد الا در جریان غائله ساوجبلاغ که به عزل فریبرزخان غرورالدوله والی ساوجبلاغ انجامید.
عکس فوتوگرافی حاضر از روی شیشه مفقودهای گراور شده که اخیرا یافت شده است. بانوی ارجمند لیلی خاتون والده کمالالملک صورتگر در آن معلوم است که 2دست بر سر زانوها نهاده. این لیلی خاتون یک خلق عجیبهای دارد. آنچه از اسباب و آلات بر طاقچه و رف و صندوقخانه و مطبخ سرای صفاءالملک بنده خدا موجود است دائم گرد کرده، در صندوقهای مجزا نهاده گوشه حوضخانه پنهان میکند که «اینها به کار نوهام خواهد آمد در سنوات مستقبل از بابت رژیسوری سینماتوگراف». صفاالملک چندین کرت غیظ و غضب فرموده، حتی تهدید به متارکه کرده که البته کارگر نبوده و افاقه نکرده است. عن قریب صفاءالملک، عزیز دربخانه که در سنوات ماضیه واجبالحج و صاحب منال و مکنت بوده، از بابت همین کردار لیلی خاتون واجب و الزکات و مفلس فیامانالله خواهد شد. الا آن که صندوقهای تاس و دولا. بچه و آبپاش. گلابپاش و فانوسی و لاله و لنتر و زیورآلات و اسبابآلات سماور و ملزومات مطبخ و غیره را در معرض بیع گذاشته، اوضاع زندگی را سروسامان بدهد.
نفر نشسته که به طور اعاظم ژست اخذ کرده بر کرسی جلوس کرده، به هیچ روی شناخته نشد. یمکن که از بابت تزئینات عکس فوتوگرافی لباس بزرگان بر تن رهگذری کرده و بر کرسی نشانده باشندش که البت مرسوم نیز بوده است. اما نفر ایستاده از اعاظم فن نمایش جناب «امین حضور حیاالمله» است. وی به جهت حیای بسیار که داشت هرگز در نقش کسانی که مورد وثوق نبودند از بابت کردار و گفتار نرفت و تا آخر عمر تنها در پی ارشاد عوام از راه نمایش بود.
هرگز با دستهجات مطرب بدنام نبوده، حین نمایش ترقّص نکرده، سخن ناروا و ناصواب بر زبان نرانده است. خدایش بیامرزاد. در مرگ وی اشعر شعرای زمان چنین سرود. بیت:
نام نیکی گر بماند زآدمی به کز او ماند هزاران نقش بد
فریبرزخان غرورالدوله والی معزول ساوجبلاغ که شرح ماجرای عزل و سرانجام کارش دلسنگ را آب میکند. این فریبرزخان از عساکر بوده و در شجاعت و مهابت زهره ضیغم نر را آب میکرده است. در اندک مدتی به داروغگی رسید. وقتی گرد پیری بر چهرهاش نشست و لقب «غرورالدوله» به وی اعطا شد به ولایت ساوجبلاغ رسید. در صحت و مکنت روزگار میگذراند تا اینکه فلک با وی کجرفتاری کرد و ستاره بختش یکشبه افول یافت. شرح ماوقع چنین است که به غرورالدوله خبر میرسد جوانی مجنون در املاک وی بر بالای درخت گیلاس رفته پایین نمیآید. فریبرزخان با غیظ و غضب به باغ رفته، فرمان میدهد چاکران و غلامان جوان را از درخت پایین کشیده به چوب و فلک ببندند. چنین میشود. در اثنای تنبیه جوان مسعودخان کیمیاگر جوان را میشناسد و به غرورالملک میگوید که «آتش در خانهات افتاد. این جوان شاهزاده، بهدادالسلطنه است که مجنون و بیابانگرد شده.» خبر به طهران و دارالحکومه میرسد. یک هفتهای نگذشته بود از غائله باغ گیلاس که به فرمان پادشاه جم جاه، فریبرزخان غرورالسلطنه والی شوربخت ساوجبلاغ از همان درخت گیلاس به دار مکافات آویخته شد تا عبرت سایرین گردد.
آقا بهرام «افتخار طرب» از اجله اهل موسیقار و یکهنواز ساز سنتور که ابتدا در دستهجات طرب سنتور مینواخت و در تعب روزگار میگذارند. از قضای روزگار در جشن عروسی صبیه امیر لشگر به دید ضلالسلطان آمده، هنش مطلوب واقع شده به دستهجات موسیقی دربخانه همایونی راه یافت. همای سعادت بر سرش نشسته مفتخر به لقب «افتخار طرب» گردید.با صبیه آقا بهزاد مخالفخوان مزدوج گشته از پیش، اعتبار بیشتر یافت. لکن دریغا دریغ که قدر عافیت ندانسته، به افیون مبتلا گشت و آنچه از ضیاع و عقار فراهم کرده بود بر باد داد.گلشیفته بانو، همسرش به تنگ آمد از لاابالیگری وی، طلاق گرفته و از خوف آبرو به فرنگ گریخت.آقا بهرام افتخار طرب از اوج سعادت به خاک مذلت نشست. از دربخانه بیرون شده و داخل دستهجات شورشی در مقیم بلاد خارجه گشت.
بوستان الملک که در دستهجات طرب و نمایش شهرت یافت و به منال و مکنت کثیر رسید.
گویا در سنوات ماضیه در بابش با استری لنگ از جانب دروازه شمیران به طهران آمده، بوستان الملک هم دم استر را بالا گرفته بوده و میدویده.
دوستاقبانان در کار مزاح با یکدیگر بوده، هیچ متوجه عبور ایشان و ورود به طهران نشده. از قضای روزگار عبدالحسینخان سپنتا از آنجا میگذشته، متوجه تشعشع چهره و زیبایی صورت و نفوذ نگاه وی شده، او را فریفته سر ارباب را شیرهمال کرده، و او را را از چنگ وی درآورده است. مدتی او را، داخل دستهجات طرب کرده. از همان ایام ورود به چشم ضلالله آمده لقب شمس الستاره اخذ کرد.بعدتر به دربخانه راه یافته، سر کرده عملهجات طرب گردیده و مکنت فراوان یافت.
در باب حسب و نسب و نام و نشان صاحب این عکس فوتوگرافی اختلاف بسیار هست. هر کس از رعایا رایی دارد که با دیگری در اختلاف است.فیالجمله کسی ایشان را نشناخته. لذا معروف است وی به احتمال بسیار قوی یکی از رعایاست که دور از چشم سرورش البسه وی را بر تن کرده، عکس فوتوگرافی اخذ کرده است. چروکهای لباس و اینکه بر تن وی زار میزند نیز موید همین قول معروفه است. البت یکی از جاننثاران زیاده اصرار دارد که وی غلامعلی گیپاپز است که در ابتدای درخونگاه دکان داشته و در ایام عزاداری فرنگیپوش تعزیه بوده است...
والله اعلم بالصواب.
آقا میرزا رضای ذوالفنون از کفر ابلیس اشتهار بیشتر دارد در مملکت. آقا میرزا رضا لقب ذوالفنون را از هیچ کس اخذ نکرده. هر کس از رعایا در پی این بوده که سابقه وی را بیابد، باد به دست بوده. قلیلی معتقدند از بدو تولد ذوالفنون بوده و وقت خواندن اذان و اقامه در گوش وی لقبش را هم خواندهاند. از بابت میرزایی، آشپزی، صورتگری، ساخت احجام غریبه که به طلسمات شبیه است، رمل، اسطرلاب، کفبینی، نظامیگری و غیره و غیره هیچ کم ندارد. شایع است بنا بوده در فیلم سینما توگراف «دختر لر» آکتوری کند؛ در نقش جعفر، جوان عاشقپیشه از بخت بدش در «دوشان تپه» تیری انداخته به جانب یک کل. استر یکی از رعایا از مهابت صدای تیر رم کرده، جفتک پرانده، جفتک مذکوره اصابت کرده به لگن خاصره میرزا رضای ذوالفنون، استخوان لگن منکسر گشته میرزا از صیف تا شتای سنه مذکور تا کمر در مومیایی بوده. میرزا همه آن سنه را اشک تحسر افشاند از بابت اینکه نصیب و قسمتش نشد که به فن آکتوری نیز مزین شود. از پس آن واقعه، میرزا هر کجا استری ببیند، به ماتحت استر لگد زده، آه جانسوز از سوید ای دل برمیکشد.
|
این تصاویر مربوط به جشنواره سالانه جنگ آرد در شهر ایبی در آلیکانته اسپانیا است. در این جشنواره دلقک ها و دیگر شخصیت های عجیب و غریب با پوشیدن لباس مخصوص با سلاح آرد و تخم مرغ در جنگ شرکت می کنند. این جشنواره دست کم دویست سال سابقه تاریخی دارد و هر سال در بیست و هشتم دسامبر مصادف با روز بیگناهان معادل روز احمق های آوریل برگزار می شود. کسانی که حاضر نیستند خود را با آرد بپوشانند باید جریمه بپردازند و این جریمه به خیریه ها اهدا می شود.
"چی بخریم ؛ چی نخریم؟" : سؤال این روزهای ایرانی های نگران
ع;صر ایران - این روزها با نوسانات شدید قیمت ارز و طلا و همزمان با کاهش شدید ارزش پول ملی ، "ریال " مشتریان زیادی ندارد و ایرانی ها که صاحب این واحد پولی هستند ، ترجیح می دهند ریال خود را تبدیل به یک ارز خارجی یا طلا و سکه و یا دیگر کالاهایی کنند که با جهش های تورمی از ارزششان کم نشود.
این روزها تقریبا در بیشتر محافل و مجالس کاری ، دوستانه و خانوادگی و... صحبت از این است که پس اندازهای نقدی و ریالی در چه چیزی سرمایه گذاری شود ؟!
عده ای توصیه می کنند ارزهای خارجی خریداری شود چون پیش بینی می کنند ارزش ریال بیش از این سقوط خواهد کرد ، عده ای دیگر می گویند خرید سکه طلا از بانک ها راهی مطمئن تر برای سرمایه گذاری است و عده ای دیگر می گویند بازار مسکن در رکود است و بهترین وقت برای خرید مسکن به عنوان یک کالای غیر منقول با دوام است .
تازه این بحث ها برای کسانی است که سرمایه های نقدی یا خرده سرمایه هایی دارند ، در حالی که بسیاری از ایرانی ها که فاقد سرمایه و پس انداز هستند، تنها ناظر روند سقوط ارزش پول ملی شان به همراه سقوط چند پله ای خود به طبقات پایین تر هستند .
آنچه مشخص است این است که مردم تا حدود زیادی اعتماد خود را به پول ملی شان از دست داده اند و این مساله می تواند مهم ترین آفت نوسانات شدید قیمت ارز و سکه در بازار باشد .
نکته اینجاست که این روزها حتی در برخی مبادلات داخلی ریال حذف شده و فروشندگان برای فروش کالاهای خود " دلار " طلب می کنند و این در حالی است که یکی از شعارها و اهداف همیشگی دولت های نهم و دهم حذف دلار از مبادلات خارحی کشور بود و اینک نه تنها این مهم اتفاق نیفتاده بلکه دلار در برخی مبادلات داخلی کشور هم مورد استفاده قرار می گیرد!
همه این تحولات به زیان پول ملی که یکی از شاخص ها و نمادهای ملی و مهم کشور است در جریان است و تا کنون تدابیر دولت برای جلوگیری از افت محسوس ارزش پول ملی مثمر ثمر نبوده است .
ارزش پول ملی یکی از شاخص های قدرت اقتصادی هر کشوری است و کاهش محسوس وشدید ارزش پول ملی به نگرانی ها درباره سقوط اقتصادی کشور دامن زده است .
عده ای تحریم های بین المللی علیه کشور را دلیل این امر می دانند و عده ای دیگر دولت را مقصر اصلی قلمداد می کنند و معتقدند این ناکارآمدی دولت است که سبب چنین وضعی شده و عده ای دیگر دلالان کلان بازار را متهم می کنند ؛ اما واقعیت این است که هر سه این عوامل در این مساله شریک و سهیم هستند.
دولت به واسطه ناکارآمدی در کنترل بازار ارز و جلوگیری از کاهش ارزش پول ملی مقصر است ، تحریم های بین المللی و تحریم های یکجانبه آمریکا و اروپا و شیطنت های برخی کشورهای منطقه طرف معامله با ایران بخش دیگر قضیه است و صد البته وقتی بازار آشفته می شود این دلالان و سودجویان بازار هستند که سوء استفاده می کنند و هر چه در سطح کلان تر باشند و به رانت های مختلف دسترسی بیشتری داشته باشند طبیعتا سودهای کلان تری نیز به جیب می زنند.
اما در این میان نقش و سهم دولت بیش از همه است چرا که در اقتصاد دولتی ایران ، دولت بزرگ ترین فعال اقتصادی است و سیاست گذاری هایش می تواند بسیار تاثیر گذار باشد .
در بحران کاهش ارزش پول ملی نیز این دولت است که مسئولیت ردیف اول را دارد چرا که طبق قانون دولت موظف است تا ارزش پول ملی را در بازار تنظیم کند .
کاهش ارزش پول ملی و کاهش شدید اعتماد مردم به پول ملی شان بزرگ ترین آفت نوسانات اخیر نرخ ارز و طلا در بازار کشور است و این وظیفه دولت است که اعتماد از دست رفته را باز گرداند و به مردم تضمین دهد تا نگران حفظ پول ملی شان نباشند
و طبیعتا این مهم با شعار محقق نمی شود و وقتی مردم می بینند در کمتر از یک سال گذشته ارزش پول ملی شان در برابر دلار بیش از 40 درصد کاهش یافته ؛ در حالی که بانک ها حتی در بهترین حالت نیمی از این مبلغ را نیز بابت سود سپرده های ریالی شان به آنها نمی پردازند ، هیچ انگیزه ای برای حفظ سپرده های بانکی شان ندارند.
در وضعیت آشفته فعلی باید پیش از هر اقدامی دولت اعتماد از دست رفته مردم به ریال را با اعمال سیاست گذاری های مناسب بازگرداند تا بیش از این روند کاهش ارزش پول ملی ادامه نیابد ؛ وگرنه هیچ بعید نیست سرنوشت ریال ایرانی به سرنوشت شوم دلار زیمبابوه تبدیل شود!